Samsung WW70K5210WW AddWash mosógép teszt

Samsung WW70K5210WW AddWash mosógép
Samsung WW70K5210WW AddWash mosógép

Add hozzá a kimaradt ruhákat a mosáshoz

  •  Számos hasznos extra
  •  Kiváló teljesítmény, alacsony fogyasztás
  •  Akár mosás közepén is bedobhatod a kimaradt ruhákat
  •  EcoBubble technológia
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
Gorenje WEI84CPS elöltöltős mosógép
Gorenje WEI84CPS elöltöltős mosógép
Aktuális ár
OneConcept Ecowash-Pico mosógép
OneConcept Ecowash-Pico mosógép
Aktuális ár
CANDY CST 27LE/1-S felültöltős mosógép
CANDY CST 27LE/1-S felültöltős mosógép
Aktuális ár

Samsung WW70K5210WW AddWash mosógép mosógép - részletes információk
Márka Samsung
Típus Elöltöltős
Energiaosztály A+++
Mosókapacitás 7 kg

Ez a Samsung mosógép több okból is helyet kapott a toplistán. Ezek közül az egyik, hogy elég szuper specifikációkkal rendelkezik. Alacsony fogyasztás, nagy teljesítmény, korrekt kapacitás. Az ára valamivel magasabb, ez viszont könnyedén igazolható az elérhető extrák és hasznos funkciók mennyiségével és minőségével. 

Ami számomra segített meghozni a végső döntést, hogy valóban itt a helye ennek a masinának, az viszont az AddWash névre hallgató csoda. Tegye fel a kezét, akivel még nem fordult elő, hogy elindított egy mosást, majd valahonnan váratlanul előkerült még egy fél pár zokni. Kevés ennél idegesítőbb dolog van. A mosógépgyártók azonban meghallgatták a sirámainkat és elhozták nekünk ezt a modern vívmányt. Ezentúl akármikor leállíthatod majd a mosást a ciklus közepén és az előlapon található kis rekeszen keresztül utólag is belepottyanthatod a kimaradt darabokat. Micsoda időket élünk!

Természetesen az AddWash funkció még magában nem lenne elég, hogy megolvassza az én kő szívemet. Azonban van itt még más is. A készülék A+++ energiabesorolása is elég meggyőző. Ezzel az éves fogyasztás 7400 liter víz és 122 kWh elektromos áram környékén alakul majd, ez 7 kilogrammos ciklusokkal számolva nem is olyan rossz. És akkor még nem említettem a percenkénti 1200 fordulatos centrifugát.

Ez a Samsung mosógép számos különböző beállítással és programmal is rendelkezik. Ezek között megtalálható az alapos fertőtlenítést biztosító baba ruha mosás, a dob tisztító program, de az érzékenyebb vagy strapabíróbb anyagok számára is találsz majd beállításokat. Természetesen a gyorsmosás is elérhető. 

Az EcoBubble technológiáról is érdemes néhány szót ejteni. Ennek köszönhetően a mosógép apró buborékokat képez mosás közben, amik képesek akár alacsonyabb hőfokon is eltávolítani a szennyeződéseket a ruhákból. Így nem csak az anyagot frissítik fel és kímélik, de az elektromos árammal használata is kevesebb lesz. 

A mosógéphez tartozik még egy okostelefonos alkalmazás is, ami képes diagnosztizálni az esetleges meghibásodásokat és segíteni azok kijavításában. 

Ahogy a fentiekből is láthatod ez a masina egy szuper kis mosógép, ami a közepes árkategóriában helyezkedik el. Jó teljesítmény, alacsony fogyasztás és számos hasznos extra funkció teszik majd kényelmesebbé számodra a mosást, ha ezt a készüléket választod. 

Samsung WW70K5210WW AddWash mosógép mosógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Számos hasznos extra
  •  Kiváló teljesítmény, alacsony fogyasztás
  •  Akár mosás közepén is bedobhatod a kimaradt ruhákat
  •  EcoBubble technológia

Hátrányok:

  •  Valamivel magasabb ár

További mosógép tesztek