Sencor SMP ATV2 TV okosító teszt

Sencor SMP ATV2 TV okosító
Sencor SMP ATV2 TV okosító

4K minőség kedvező áron

 •  Szuper ár-érték arány
 •  4K felbontás és HDR
 •  Apple és Android készülékekkel is kompatibilis
 •  Gazdag választék alkalmazásokból
 •  Nagy belső tárhely, ráadásul bővíthető
Aktuális ár

Sencor SMP ATV2 TV okosító TV okosító - részletes információk
Márka Sencor
4K 4K
Belső memória 16 GB
Elsődleges platform Android TV

A Sencor márka nekem kifejezetten a szívem csücske. Ennek az az oka, hogy általában jó minőségű termékeket gyártanak, ráadásul olcsón. Nyilván kevésbé van meg az a varázsa, mint egy nevesebb, menőbb márkának. Viszont ha az ár-érték arányt és a praktikus szempontokat tartod szem előtt, akkor szinte verhetetlenek.

Pont ez a helyzet a multimédiás központjukkal is. Ők nem villognak mindenféle hangzatos, de közben csak közepesen hasznos extrákkal. Egyszerű kialakítás, hagyományos távirányító, viszont mindent tud, amit egy ilyen készüléknek tudnia kell.

Ott kezdődik a dolog, hogy szuper jó áron hozzájuthatsz, mégis támogatja a 4K felbontást és a HDR-t. Már ez magában is elég meggyőző.

De akkor ott van még az alkalmazásokkal kapcsolatos felhozatal is. A név ne tévesszen meg senkit, nem csak az ATV-t lehet rajta behozni! Eleve telepítve vannak a legfontosabb dolgok, mint a YouTube, Spotify, HBO Go. Ezen felül letölthetsz rá egy rakás más cuccot a Google Play áruházon keresztül. Így tudja a Netflixet is, játékokat, különböző hasznos alkalmazásokat. Szóval elég jó cucc.

Rendelkezik továbbá 16 GB beépített memóriával is, amin számos alkalmazás fér majd el. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor SD kártyával bővítheted a tárhelyet.

A tévéhez a megszokott HDMI kábelen keresztül csatlakozik. Azzal viszont számolnod kell, hogy ez a készülék a tévé asztalon kell majd, hogy helyet kapjon.

Jó dolog még, hogy támogatja mind a Chromecast rendszert, mind pedig az Apple AirPlay-t. Így kirakhatod a tévé képernyőjére a cuccokat Apple és Android mobilról egyaránt, de akár tabletről vagy számítógépről is.

Talán a legnagyobb hátránya, hogy csak a Wi-Fi 4 szabványt tudja használni, ami még nem támogatja a gigabit sebességet. Viszont rendelkezik egy Ethernet porttal, így legalább a stabil internet kapcsolat biztosítható.

Szerintem ez az egyik legjobb multimédia központ ár-érték arány szempontjából. Tényleg olcsón megúszod vele, cserébe viszont mindent tud, amire egy átlagos felhasználónak szüksége lehet. Tipikus Sencor.

Sencor SMP ATV2 TV okosító TV okosító összesítő vélemény

Előnyök:

 •  Szuper ár-érték arány
 •  4K felbontás és HDR
 •  Apple és Android készülékekkel is kompatibilis
 •  Gazdag választék alkalmazásokból
 •  Nagy belső tárhely, ráadásul bővíthető

Hátrányok:

 •  Nem tudja a gigabit sebességű internetkapcsolatot

További TV okosító tesztek