Sennheiser RS 195 fejhallgató teszt

Sennheiser RS 195 fejhallgató
Sennheiser RS 195 fejhallgató

Prémium audióélmény otthonra

  •  Kiváló hangminőség
  •  Kényelmes használat
  •  Vezeték nélküli kialakítás
  •  Hosszú akkumulátoridő
Aktuális ár

Sennheiser RS 195 fejhallgató fejhallgató - részletes információk
Márka Sennheiser
Fejhallgató típusa Fül köré illeszkedő
Frekvencia-átvitel 17-22000 Hz
Csatlakozás Vezeték nélküli

Otthoni használatra keresel fejhallgatót? A lehető legjobb helyen jársz. Had mutassak be neked egy prémium minőségű Sennheiser modellt, ami egészen biztos, hogy téged is levesz majd a lábadról!

Egy vezeték nélküli fejhallgatóról van szó, amit kifejezetten otthoni használatra terveztek. Ha számodra is fontos a zenehallgatás és szereted jó minőségben, zavartalanul hallgatni a kedvenc számaidat, akkor ez tökéletes megoldás lesz. A párod már alszik, de te még filmeznél? Szeretnéd kicsit kizárni a külvilágot? Egy picit elmenekülnél a gyerekzsivaj elől? Kiváló minőségben, zavaró háttérzajok nélkül élveznéd a kedvenc lemezedet? Hétvégén barkácsolsz vagy kertészkedsz, és közben jól esne egy kis muzsika? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor jó hírem van, meg is találtad a megoldást.

Igazi prémium darab, amivel kényelmesen és zavartalanul élvezheted kedvenc zenéidet otthonodban. Nincs zavaró vezeték vagy külső zajok, csak a színtiszta, gyönyörű hangok.

Mivel nem rendelkezik kábellel, ezért különösen kényelmes a használata. Nem kell majd a vezetékekkel bajlódnod, nem esik rajta keresztül senki, és amiatt sem kell aggódnod, hogy megtörik vagy nem elég hosszú a kábel. Rádiófrekvencián kommunikál a készülék, ami akár 100 méteres hatótávolságot is lehetővé tesz! Viszont fontos, hogy látóvonalban kell hozzá maradnod. Így nyugodtan élvezheted majd az esti filmezést a kanapén ülve, de megfelelő elhelyezéssel akár kertészkedés közben is használhatod a fülest.

Zárt kivitelezése kizárja a külső zajokat, miközben a minőségi Sennheiser hangszórók tökéletes hangzást biztosítanak. Ráadásul nem kell majd beérned – az egyébként nagyon jó – gyári beállításokkal, különböző zenére vagy beszédre specializált üzemmódok közül is választhatsz.

További pozitívum az ergonomikus kialakítás, az állítható fejpánt és a minőségi párnázás. Ezeknek köszönhetően a fejhallgató akkor is kényelmes marad, ha hosszabb időn keresztül viseled. Ráadásul akár a fejhallgatón található gombokkal is szabályozhatod a készülék működését, így még csak fel sem kell állnod a kanapéról.

A vezeték nélküli fejhallgatók egyik hátránya az akkumulátor szokott lenni. Ennél a készüléknél szerencsére nem lesz ezzel sem problémád, ugyanis akár 18 órányi zavartalan működésre képes, egyetlen töltéssel. Használaton kívül pedig nem kell majd, hogy a szobádban kallódjon a füles. Kapsz hozzá ugyanis egy ízléses és praktikus tárolóállványt, amin keresztül feltöltheted, csatlakoztathatod a zene forrását és kezelheted a különböző beállításokat.

Ez a Sennheiser fejhallgató egy igazi prémium darab, amit elsősorban azoknak ajánlok, akik valóban minőségi cuccra vágynak. Ha szeretnéd kényelmesen és zavartalanul élvezni a kedvenc filmjeidet vagy zenéidet, akkor ne is keress tovább! Megtaláltad a megoldást.

Sennheiser RS 195 fejhallgató fejhallgató összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kiváló hangminőség
  •  Kényelmes használat
  •  Vezeték nélküli kialakítás
  •  Hosszú akkumulátoridő

Hátrányok:

  •  Drágább ár

További fejhallgató tesztek