Site Lock VPN teszt

Site Lock VPN
Site Lock VPN

Megbízható cég, megbízható VPN

  •  Nagy szerverpark
  •  Megbízható szolgáltatás
  •  Rendelkezik az összes szükséges biztonsági funkcióval
  •  Torrentre és streamingre is használható
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
Cyberghost VPN
Cyberghost VPN
Aktuális ár
NordVPN
NordVPN
Aktuális ár
Surfshark VPN
Surfshark VPN
Aktuális ár

Site Lock VPN VPN - részletes információk
Márka Site Lock
Hány országban van szerverük? 20
Szerverek száma 1000
Naplózásmentesség Igen
Párhuzamos kapcsolatok maximális száma 5

A Site Lock egy ismer és elismert biztonságtechnikai cég, akik számos különböző szolgáltatást is nyújtanak. Ezek között megtalálható a VPN is, így szeretném ezt is bemutatni neked.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy elég nagy szerverparkkal rendelkeznek. Több mint 1000 szerverük van, 20 különböző országban. Egyébként ugyanazokat a szervereket használják, mint az IPVanish VPN szolgáltató, viszont a terheltség még így sem haladja meg az 50%-ot szinte soha. Szóval a sebesség miatt abszolút nem kell majd aggódnod.

Rendelkeznek a legfontosabb biztonsági funkciókkal is. Erőteljes OpenVPN protokollú titkosítás, DNS védelem és naplózásmentesség gondoskodnak majd a teljesen biztonságos és anonim böngészésről. A VPN rendelkezik killswitch-csel is, amihez tartozik még egy automatikus újracsatlakozás lehetőség is.

Ami mindenképpen pozitívum, hogy képes feloldani a földrajzi korlátozásokat a nagyobb streaming szolgáltatók esetében, mint például a Netflix. Ezen felül érdemes még megemlíteni, hogy kettő olyan országban is van szerverük, ami a torrentezés paradicsomának számít. Az egyik Spanyolország, a másik Hollandia.

A szolgáltatás használata kifejezetten egyszerű, a kezelőfelület nagyon felhasználóbarát. Ennek van egy olyan árnyoldala is, hogy kevesebb az elérhető beállítás. A legtöbb platformon egyébként megállja a helyét, legyen szó Apple, Windows vagy Linux operációs rendszerről. Egy előfizetéssel egyszerre 5 eszközön tudod majd használni a VPN szolgáltatást.

A Site Lock VPN nem tartozik a legolcsóbbak közé, viszont még így is bőven megengedhető, a minőség pedig nagyon rendben van. Negatívumként talán csak annyit tudnék felhozni, hogy nem rendelkeznek pénzvisszafizetési garanciával vagy próbaidőszakkal.

Site Lock VPN VPN összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Nagy szerverpark
  •  Megbízható szolgáltatás
  •  Rendelkezik az összes szükséges biztonsági funkcióval
  •  Torrentre és streamingre is használható

Hátrányok:

  •  Nincs próbaidőszak

További VPN tesztek