SONOS One SL Wi-Fi okoshangfal teszt

SONOS One SL Wi-Fi okoshangfal
SONOS One SL Wi-Fi okoshangfal

Szuper minőség, letisztult dizájn

  •  Igazi profi minőség
  •  Gyönyörű hangzásvilág
  •  Okosfunkciók
  •  Alkalmas több helyiséges rendszerek kialakítására
Aktuális ár

SONOS One SL Wi-Fi okoshangfal Wi-Fi hangfal - részletes információk
Márka SONOS
Teljesítmény ?
Hangszórók száma 1

A SONOS neve egy jó garancia a minőségre, ha audiótechnikai holmikról van szó. Nem csak kiváló hangzásvilággal rendelkeznek a készülékei, de letisztult dizájnjukkal és igényes megjelenésükkel tényleg igazi prémium érzést hoznak. Nincs ez másként a SONOS One SL esetében sem.

Ez az okoskészülék teljesen újragondolja, amit a hangfalakról tudni véltünk. Számos olyan extra funkcióval és okos megoldással rendelkezik, amik kényelmesebbé teszik a használatot és igazi zavartalan zenehallgatást biztosítanak majd az otthonodba. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy több darab vásárlása esetén szuper egyszerűen alakíthatsz ki egész lakásra kiterjedő audiórendszert. Ha szeretnéd több helyiségeben is élvezni egyszerre a kedvenc számaidat, akkor ez szuper megoldás lesz. Gondolj csak a reggeli készülődésre, amikor tényleg jól jön egy pörgős lejátszási lista. Ilyenkor nagyon kényelmes, ha a konyhában, a hálóban és a fürdőben egyszerre élvezheted ugyanazt a muzsikát. Ráadásul kiváló minőségben.

Hamisítatlan, profi minőség. A SONOS hangszórók nem csak jól szólnak, de stílusosak és praktikusak is egyszerre. Tökéletes választás lehet több helyiségben történő összehangolt zenelejátszásra.

A maximális funkcionalitáshoz internet kapcsolatra lesz szükség, amit elérhetsz Wi-Fi-n keresztül is. De ha nagyobb stabilitásra vágysz, akkor akár LAN vezetékkel is használhatod.

Amit mindenképpen érdemes még kiemelni, hogy ez a kütyü képes közvetlenül csatlakozni a különböző online streaming szolgáltatásokhoz. Ilyenek a Spotify, a Tidal, Deezer vagy az Apple Music. Ennek nagy előnye, hogy önálló zenelejátszóként is képes funkcionálni. Emellett támogatja az Apple AirPlay-t is, ami a kényelmes zenehallgatás egyik úttörője.

Ha viszont szeretnéd a maximumot kihozni a SONOS One SL-ból, akkor érdemes lesz mobiltelefonnal csatlakoznod hozzá. Erre lehetőséged van Android vagy Apple készülékről egyaránt. De természetesen akár táblagépről vagy laptopról is használhatod, ha úgy kényelmesebb.

A hangminőség tekintetében nem tudok túl sok mindent mondani. Jó és kész. Az az igazság, hogy egy SONOS készüléknél ez eléggé alap. Ők az a cég, akik nem bizonygatják a kiváló minőséget a teljesítmény vagy a frekvenciatartomány megadásával. Egyszerűen teszik a dolgukat, a vásárlói visszajelzések pedig magukért beszélnek.

Ha igazi profi minőségre vágysz, mind használat, mind pedig hangzásvilág tekintetében, akkor a SONOS jó választás lesz számodra. Ez a hangszóró önmagában is szuper választás lehet, az igazi ereje azonban az egész lakásra kiterjedő audiórendszer kiépítésében rejlik. Szóval ha ilyet tervezel, akkor nem is kérdés, hogy melyik hangszórót válaszd.

SONOS One SL Wi-Fi okoshangfal Wi-Fi hangfal összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Igazi profi minőség
  •  Gyönyörű hangzásvilág
  •  Okosfunkciók
  •  Alkalmas több helyiséges rendszerek kialakítására

Hátrányok:

  •  Ennél a készüléknél nem igazán tudnék kiemelni negatívumot

További Wi-Fi hangfal tesztek