Sony HT-S20R soundbar teszt

Sony HT-S20R soundbar
Sony HT-S20R soundbar

Elképesztő ár-érték arány

  •  Elképsztően jó ár-érték arány
  •  Valódi 5.1-es surround hangzás
  •  Különböző elérhető audióbeállítások
  •  Támogatja a Dolby Digital technológiát
Aktuális ár

Sony HT-S20R soundbar soundbar - részletes információk
Márka Sony
Típus Soundbar
Hangszórók száma 6
Összteljesítmény 400 W

Őszinte leszek, amikor először megláttam ezt a Sony soundbart, leesett az állam. Kivételesen nem a merész dizájn miatt – ebből a szempontból igazából semmi extrát nem nyújt – hanem az ára volt az, ami lenyűgözött. Itt van egy szuper jó soundbar, mélynyomóval, rear hangszórókkal és százezer forint alatt meg tudom vásárolni?! Már itt tudtam, hogy a toplisán a helye.

Szóval egy elképesztően jó ár-érték arányú kütyüről van szó, ami tudásban is nagyon ott van. Kezdjük azzal, hogy 5.1-es hangrendszerről van szó. Ez azt jelenti, hogy megtalálható benne a mélynyomó is. Ráadásul a hátsó hangszórók nem a soundbarba vannak építve, hanem külön helyezhetőek el. Így valódi surround hanghatást érhetsz el vele. Egyszerűen tökéletes.

Itt van egy szuper jó soundbar, mélynyomóval, rear hangszórókkal és százezer forint alatt meg tudom vásárolni?! Már itt tudtam, hogy a toplisán a helye.

A hangszórók összteljesítménye 400 W, ami nem egyenesen arányos a hangminőséggel, de azért elég jó jel.

Pozitívum még, hogy támogatja a Dolby Digital hangtechnikát, ami szuper hangzást kölcsönöz minden filmnek, játéknak vagy zenének.

Amit érdemes még megemlíteni azok a különböző hangzásokat biztosító beállítások. A mozi mód a térhangzásról, a zene beállítás pedig a tiszta hangzásról szól. Emellett elérhető az éjszakai üzemmód is, amivel kis hangerőn is tisztán hallasz majd mindent. A beszédhangra optimalizált beállítás pedig kiemeli az emberi hangot, ami jól jöhet ha mondjuk híradót nézel.

Csatlakozás tekintetében is rendben van ez a kütyü. Megtalálható rajta a régebbi analóg bemenet, az optikai és a HDMI ARC csatlakozó is. Így tényleg bármilyen készülékkel kompatibilist lesz.

A fentiekből is látszik, hogy ez tényleg egy igazán szuper soundbar. Ráadásul abszolút nevetséges összegért lehet a tiéd. Szóval én a helyedben nem is nagyon keresgélnék tovább.

Sony HT-S20R soundbar soundbar összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Elképsztően jó ár-érték arány
  •  Valódi 5.1-es surround hangzás
  •  Különböző elérhető audióbeállítások
  •  Támogatja a Dolby Digital technológiát

Hátrányok:

  •  Hátrányok? Ilyennel nem találkoztam

További soundbar tesztek