Starlyf Fast Heater hősugárzó teszt

Starlyf Fast Heater hősugárzó
Starlyf Fast Heater hősugárzó

Mini hősugárzó

  •  Olcsó ár
  •  Apró méret, praktikus használat
  •  Méretéhez és árához képest kifejezetten jó teljesítmény
Aktuális ár

Starlyf Fast Heater hősugárzó hősugárzó - részletes információk
Márka Starlyf
Típus Mini hősugárzó
Teljesítmény 400 W

Ez egy igazi rendhagyó darab a toplistánkon, ugyanis egy szuper apró kis készülékről van szó. Emiatt ideális lehet olyan helyiségekbe, ahol kevés a hely vagy egyáltalán nincs fűtés, viszont az áram elérhető. Méretéből adódóan inkább kisebb területek vagy a közvetlen környezet felmelegítésére alkalmas. 

Tökéletes választás lehet apró konténer házakba, garázsba, lakókocsiba vagy kisebb irodahelyiségbe. Akkor is nagy segítséget jelenthet, ha nagyobb irodában dolgozol, de szeretnéd ha a saját asztalodnál fázol esetleg. 

A készülék közvetlenül a konnektorba dugható, nem kell vezetékkel bajlódni. Ennek mondjuk annyi hátránya is van, hogy nehezebb lesz célzottan beállítani a meleg levegő útját. 

Apró mérete ellenére elég korrekt, 400 wattos teljesítménnyel rendelkezik. Emellett viszont energiatakarékos és nem fogyaszt annyit, mint nagyobb társai. Kisebb helyiségekben használva ez egy pozitívum lehet.

A forró levegő előállításáról a beépített kerámia fűtőelem gondoskodik, majd a hatékony ventilátorok oszlatják el azt a szobában. Így mindenhova eljuthat majd az életadó meleg. 

A készülék kezelése egyébként kifejezetten egyszerű. Az oldalán található egy ki- és bekapcsoló gomb. A hőmérsékletet pedig beépített termosztát és a tetején található irányítópult segítségével szabályozhatod majd. Itt Celsius fokra pontosan be tudod állítani az elérni kívánt hőmérsékletet. Emellett rendelkezik a masina túlmelegedés elleni védelemmel is, így aztán használat közben biztonságban tudhatod majd magadat.

Amit érdemes még megemlíteni, hogy ez a modell kifejezetten olcsó, akár már pár ezer forinttért is a tiéd lehet. Szóval ha valami egyszerű és olcsó megoldásra vágysz, akkor ez a mini hősugárzó jó választás lehet számodra. 

Starlyf Fast Heater hősugárzó hősugárzó összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Olcsó ár
  •  Apró méret, praktikus használat
  •  Méretéhez és árához képest kifejezetten jó teljesítmény

Hátrányok:

  •  Nagyobb helyiségek befűtésére nem alkalmas
  •  A meleg levegő irányát nem nagyon tudod rajta szabályozni

További hősugárzó tesztek