Szexrandi.hu társkereső teszt

Szexrandi.hu társkereső
Szexrandi.hu társkereső

Ha csak kötetlen kalandra vágysz

  •  Tökéletes választás, ha nem akarsz elköteleződni
  •  Nyíltan kezelik a szexualitást
  •  Privát és biztonságos
  •  Sok felhasználó
Aktuális ár

Szexrandi.hu társkereső társkereső - részletes információk
Márka Szexrandi.hu
Platform Weboldal
Üzleti modell Freemium
Felhasználóbázis

Sokszor előfordulhat, hogy vágyunk az emberi kapcsolatra, de nem szeretnénk elköteleződni. Ennek számos különböző oka lehet, az időhiánytól kezdve, egészen odáig, hogy egyszerűen csak szeretsz egyedül lenni. A legtöbb társkereső oldalon nehéz ezt nyíltan felvállalni anélkül, hogy az emberek rögtön negatívan tekintsenek rád. Még akkor is, ha sokan vannak ezzel így. A Szexrandi.hu oldalon nem kell majd emiatt aggódnod. Itt is vannak, akik komoly kapcsolatot keresnek, de a többség inkább valamilyen kötetlenebb dologra vágyik. Ha te is közéjük tartozol, akkor ott a helyed az oldalon!

Ennek az oldalnak a legnagyobb előnye, hogy nem kell majd virágnyelven beszélned. Ez pedig megnyitja a kaput az őszinte és nyílt kommunikáció előtt. Természetesen itt is érdemes tiszteletteljesen kommunikálni, de sokkal kevésbé kell azon aggódnod, hogy elítélnek majd amiért nem a konzervatív modellt követed.

Néha nem fér bele az életünkbe egy komoly kapcsolat. Ilyenkor sincs minden veszve. Ezen az oldalon megtalálhatod azokat az embereket, akik hasonló cipőben járnak.

Az egész oldal brandje és így a felhasználók is nyíltan kezelik a szexualitást. Sokszor megtalálhatod a profilokon, hogy miben vannak benne, miket csinálnak szívesen. Ez sokat segíthet, hogy megtaláld azt az embert, akivel ugyanarra vágytok. Itt nem lesz olyan, hogy a harmadik randi után derül ki, hogy csak házasság után bújik ágyba a másik fél.

Természetesen nem csak az egyéjszakás kalandokról szól a szexrandi.hu. Sokan nyitottak hagyományosabb randikra, rendszeres találkozókra, sőt akár komolyabb párkapcsolatra is. Minden csak megbeszélés kérdése, és persze, hogy megtalálod-e a megfelelő embert.

Ebben egyébként nagy segítségedre lesz az oldal, a kereső funkció ugyanis kifejezetten jó. Szűrheted is a felhasználókat, de akár azt is megnézheted, hogy mikor volt utoljára fent az oldalon a kiszemelt pár. Így nem fogsz feleslegesen inaktív embereknek irkálni a soha meg nem érkező válasz reményében.

Ez az oldal több érdekes funkcióval is rendelkezik, mint például az elérhető galériák és fotóversenyek. Amikor beregisztrálsz meg kell várnod, hogy a moderátorok leokézzák a profilodat. Utána több dologhoz férsz majd hozzá az oldalon. Ingyenes felhasználóként valamelyest korlátozottak a lehetőségeid, ami sajnos az üzenetküldésre is kiterjed. Így ha komolyabban szeretnél ismerkedni és nem csak nézelődsz, akkor érdemes lesz előfizetned. Aminek az ára szerencsére teljesen korrekt.

Ezt a társkeresőt egyértelműen nem a szívbajosabbak számára találták ki. De ha neked is fontos a nyílt kommunikáció és nem feltétlen szeretnél elköteleződni, akkor érdemes lehet benézned. Ingyenes felhasználóként is szét tudsz nézni az oldalon, ha pedig tetszik, amit látsz, akkor mindenképpen válts prémiumra és már jöhetnek is a találkozok!

Szexrandi.hu társkereső társkereső összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Tökéletes választás, ha nem akarsz elköteleződni
  •  Nyíltan kezelik a szexualitást
  •  Privát és biztonságos
  •  Sok felhasználó

Hátrányok:

  •  Üzenetküldéshez elő kell fizetned
  •  Ha komoly kapcsolatot keresel, itt nem túl jók az esélyeid

További társkereső tesztek