TESLA RoboStar W550 robotporszívó teszt

TESLA RoboStar W550 robotporszívó
TESLA RoboStar W550 robotporszívó

Csillogó ablakok erőfeszítés nélkül

  •  Alapos tisztítás
  •  Nem csak ablakokon használható
  •  Praktikus kialakítás
Aktuális ár

TESLA RoboStar W550 robotporszívó robotporszívó - részletes információk
Márka TESLA
Portartály mérete Portartály mérete
Üzemidő Üzemidő
Navigáció Navigáció
Smart funkciók Smart funkciók

Ha automatikus takarításról van szó, akkor általában a padló és a robotporszívók jutnak eszünkbe. Miért ne lehetne azonban az ablakokat is könnyedén tisztán tartani? Ugyanezt a kérdést tette fel magának a TESLA márka. És meg is válaszolták rögtön egy okos kis ablaktisztító robot formájában! Had mutassam be neked a TESLA RoboStar W550-est.

Ez az okos kis robot ugyanazt csinálja az ablakokkal, mint a robotporszívó a padlóval. Az egész felületen végigmegy, alaposan megtakarítja azt, anélkül, hogy neked egy ujjal is hozzá kellene nyúlnod. Az eredmény pedig ragyogóan tiszta ablaküveg, mindig.

Ezt a kütyüt elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik, ha a lakás minden zuga csillog-villog. Egy robotporszívóval párosítva jelentősen lecsökkentheted a takarításra szánt időt.

A készülék 3500 Pa szívóerejű motorral rendelkezik, ami rajta tartja őt az ablaküvegen. A tisztítást a mikroszálas kendők végzik. Ezek egy rezgőpárnához csatlakoznak, ami alaposan és hatékonyan tisztít. Maguk a kendők mosogatógépben tisztíthatóak, és a csomagban három darab is megtalálható belőlük.

Természetesen beépített navigációs számítógéppel rendelkezik, így automatikusan érzékeli az ablakok éleit, akkor is, ha azon történetesen nincs szegély. Az intelligens navigációt távirányító segítségével tudod majd szabályozni.

A készülék tápkábelről működik, de található benne egy tartalék akkumulátor is, amivel áramszünet esetén is ugyanúgy el tudja végezni a munkát.

A RoboStar W550 nem csak otthoni ablakok tisztításához tökéletes, de akár kirakatüvegeken, zuhanykabinokon és gyakorlatilag bármilyen más egyenes üvegfelületen bevethetjük őt. Legyen szó falról, ablakról, csempézett felületről, a tisztaság mindenhol garantált.

Ezt a kütyüt elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik, ha a lakás minden zuga csillog-villog. Eggyel kevesebb felülettel kell majd foglalkoznod. Egy robotporszívóval párosítva jelentősen lecsökkentheted a takarításra szánt időt.

TESLA RoboStar W550 robotporszívó robotporszívó összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Alapos tisztítás
  •  Nem csak ablakokon használható
  •  Praktikus kialakítás

Hátrányok:

  •  Csak sima felületeken működik

További robotporszívó tesztek