Tinder társkereső teszt

Tinder társkereső
Tinder társkereső

Pöccintsd jobbra

  •  Népszerű társkereső
  •  Egyszerű használat
  •  Ingyenes felhasználóként is működik
  •  Csatlakoztathatod a Spotify és Instagram felhasználódat a profilodhoz
Aktuális ár

Tinder társkereső társkereső - részletes információk
Platform Mobil alkalmazás
Üzleti modell Ingyenes vagy fizetős
Felhasználóbázis Nagy

Talán nem túlzás ha azt mondjuk, hogy a világ egyik legnépszerűbb randi alkalmazása a Tinder. Eredetileg csak mobil applikációként volt elérhető, azonban ma már weboldal formájában is elérhető.

Ők voltak azok, akiknek a nevéhez általában köthetjük a mára igen népszerűvé vállt jobbra vagy balra húzós rendszert. A felhasználók egy algoritmus alapján jelennek meg, ha tetszik valaki jobbra, ha nem akkor balra húzhatod. Akikkel mindketten lájkoltátok egymást, azokkal utána elkezdhetsz csetelni.

Nagy előnye, hogy nem kell olyanokkal beszélgetned, akik egyáltalán nem tetszenek. Hátránya talán az, hogy a sok profil között nagyon hamar beskatulyázzuk az embereket és emiatt könnyedén balra húzhatod akár életed szerelmét is. Ehhez hozzá tartozik, hogy Tinderen jóval nagyobb hangsúlyt kapnak a képek, mint a szöveges leírás.

Az alkalmazás használata teljesen ingyenes, azonban a naponta elhúzható profilok száma limitált. A Tinder prémium felhasználójaként ez a limit eltűnik és számos egyéb extrát is kapsz. Visszavonhatod a döntéseidet, havonta egyszer egy napos kiemelést kérhetsz és megnövelheted a szuperlájkjaid számát is. A szuperlájk lényege, hogy a másik fél látni fogja, hogy tetszett neked, így kiemelt figyelmet kaphatsz. Az ingyenes verzióban napi egy, fizetősként napi öt darabot kapsz belőle. Az arany előfizetéssel ezen felül azt is megnézheted, hogy kik lájkoltak téged, mielőtt döntenél.

Az alkalmazás folyamatosan változik és új funkciókkal bővül. Jelenleg a legújabb dolog, hogy számodra ajánlott profilokat válogat ki az algoritmus, amiket arany felhasználóként lájkolhatsz.

A prémium előfizetés valamivel drágább, mint a többi társkeresőnél, azonban ha komolyan akarod használni az alkalmazást, akkor megéri. Az arany már nem feltétlen, de ez csak az én személyes véleményem. Ami biztos, hogy érdemes a weboldalon keresztül vásárolnod, ugyanis jó eséllyel olcsóbb havidíjat kapsz, mint mobilon keresztül.

Tinder társkereső társkereső összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Népszerű társkereső
  •  Egyszerű használat
  •  Ingyenes felhasználóként is működik
  •  Csatlakoztathatod a Spotify és Instagram felhasználódat a profilodhoz

Hátrányok:

  •  Nagyon gyors és dinamikus a működése, emiatt sokszor egy-két üzenet után abbamarad a beszélgetést
  •  Jóval nagyobb hangsúlyt kapnak a képeid, mint maga a profilod

További társkereső tesztek