Trend Micro Maximum Security vírusirtó teszt

Trend Micro Maximum Security

Minimalista megoldás

  •  Megbízható és hatékony vírusvédelem
  •  Jó ár-érték arány
  •  Rendelkezik néhány hasznos extrával
Aktuális ár

Trend Micro Maximum Security vírusirtó - részletes információk
Márka Trend Micro
Tűzfal Nem
Biztonsági mentés Nem
Szülői felügyelet Igen

A Trend Micro vírusirtója egy érdekes darab. Korrekt áron nyújtanak kiemelkedően jó védelmet, azonban több fontos funkció is hiányzik a csomagból.

Érdemes kiemelni, hogy tényleg szuper eredményeket érnek el a különböző teszteken, ha malware elleni védelemről van szó. Emellett felhasználói élmény szempontjából nagyon lényeges, hogy gyorsan lefut a teljes ellenőrzés is. Viszont sajnos közben azért eléggé lelassítja a készüléket.

Az extrák között megtalálható a biztonságos böngésző és a jelszó kezelő is, amik mindenképpen gondtalanabbá teszik az interneten töltött időt. Emellett rendelkezik még beépített rendszer optimalizálóval és szülői felügyeleti eszközökkel is.

A fájlok tekintetében is jó munkát végez, ugyanis képes őket titkosítani vagy ha erre lenne szükség, akkor nyom nélkül megsemmisíteni is. Viszont érdekes döntés a gyártó részéről, hogy biztonsági mentés funkcióval már nem rendelkezik a program. Nem biztosítanak saját felhő tárhelyet sem.

Ami még hátrányként jelenhet meg, hogy tűzfal sincs beépítve ebbe a csomagba. Ez elsőre furcsának tűnhet, azonban az az igazság, hogy a Windows saját tűzfala már eleve fent van a legtöbb készüléken és ez elég szuper védelmet nyújt. Szóval ha ezzel párosítva használod az egyébként jó áron elérhető Trend Micro Maximum Security csomagot, akkor már elég jól le leszel fedve.

Mivel nem teljes körű csomagról van szó, ezért inkább haladó felhasználók számára ajánlanám ezt a vírusirtót. Ha viszont tudod, hogy mit csinálsz, akkor szuper választás lehet, hiszen kiváló malware elleni védelemmel rendelkezik.

Trend Micro Maximum Security vírusirtó összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Megbízható és hatékony vírusvédelem
  •  Jó ár-érték arány
  •  Rendelkezik néhány hasznos extrával

Hátrányok:

  •  Nem teljes körű a csomag
  •  Nincs benne tűzfal

További vírusirtó tesztek