TRISTAR KA-5039 hősugárzó teszt

TRISTAR KA-5039 hősugárzó
TRISTAR KA-5039 hősugárzó

Egyszerű, de hatékony

  •  Szuper olcsó ár
  •  Nagyon gyorsan felmelegíti a szobát
  •  Egyszerű működés
Aktuális ár

TRISTAR KA-5039 hősugárzó hősugárzó - részletes információk
Márka TRISTAR
Típus Ventilátoros hősugárzó
Teljesítmény 2000 W

Vannak helyzetek, amikor csak egy egyszerű, olcsó és gyors megoldásra van szükségünk. Amikor hősugárzót keresünk, sok esetben pontosan ez a helyzet. Persze szuper jók a csili-vili, high-tech, szuper gazdaságos infrapanelek meg ilyesmik. De néha egész egyszerűen nem erre van szükségünk. Lehet, hogy az anyagi keret szűkösebb, de az is lehet, hogy csak itt és most szeretnénk megoldani a problémát. Ami jelen pillanatban a hideg szoba. Mutatok is egy hősugárzót, aminek pontosan ez a funkciója. Olcsó, gyors, hatékony és egyszerű.

Ez a hősugárzó modell sokaknak ismerős lehet már. Ez a klasszikus, ősrégi dizájn különböző márkaneveken, különböző modellszámokkal mindig elérhető a piacon. Hogy miért? Egész egyszerűen azért, mert szuperül működik. Ami jó, azt ne akarjuk megjavítani – mondják az okosok. És igazuk van.

Ha gyors és olcsó megoldást keresel, tényleg jó szívvel tudom ajánlani ezt a kütyüt.

Ennél egyszerűbb hősugárzót nehéz elképzelni. A belül található fűtőelemeket az elektromosság felmelegíti, a ventilátor pedig a szobába fújja a meleg levegőt. Ez az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb módja, hogy gyorsan felmelegítsünk egy szobát. Ez a kütyü pár perc alatt képes kellemes meleget varázsolni, legyen szó kamráról, fürdőről, szobáról vagy akár nyaralóról.

Hosszútávú használatra nyilván nem ez lesz a leggazdaságosabb megoldás. Szóval ha egy egész lakást szeretnél befűteni elektromos fűtéssel, akkor ne vásárolj ilyet minden szobába! Viszont ez a kis kütyü tökéletes arra, hogy időnként bizonyos helyiségeket gyorsan felmelegítsen. Tökéletes választás lehet fürdőszobába, nyaralóba, garázsba vagy más ritkábban használt helyekre. De akkor is remek szolgálatot tehet, ha a leghidegebb téli napokon egy kis extra melegre van szükséged otthon. Igazából akár egy teljes fűtési szezont is ki lehet vele húzni, ha tél közepén romlik el az egyik szobában a radiátor és pont nem tudod kicserélni. Ezt viszont már kevésbé ajánlanám.

Egy szó, mint száz. Ez a masina tényleg gyorsan működik. Szuper olcsó az ára. Nagyon jó meleget csinál. Szóval, teszi a dolgát. Én egy hónapig aludtam egyik télen egy olyan szobában, ahol csak ilyen fűtés volt, és bőven elegendőnek bizonyult. De fürdőszobában is használtam már, ahol egy kisebb fürdőt nagyjából 4-5 perc alatt képes volt felmelegíteni. Az egyetlen igazi hátránya csak az, hogy a venitlátor miatt kifejezetten hangos lehet.

Funkciók tekintetében nyilván nem kell semmi extrára számítani. Ez a cucc tényleg kőegyszerű. Az egyik tekerőgombbal a ventilátor sebességét tudjuk szabályozni, három szinten, a másikkal pedig az elérni kívánt hőfokot. A készülék automatikusan kapcsol ki és be a beállítások alapján, így sok vizet nem zavar, ha egyszer már bekapcsoltad. Természetesen egy ilyen masinához elengedhetetlen valamilyen biztonsági megoldás is. Ezért olyan védelemmel látták el, hogy ha felborulna, akkor automatikusan kikapcsol. Emellett azért érdemes vigyázni vele, mert elég forró tud lenni. Ne engedjünk kisgyereket vagy kisállatot a közelébe! És semmiképp se terítsük le!

Azt hiszem le is írtam mindent, amit a TRISTAR szuper egyszerű hősugárzójáról tudni érdemes. Ha gyors és olcsó megoldást keresel, akkor pontosan tudod, hogy miről beszélek. Ebben az esetben tényleg jó szívvel tudom ajánlani ezt a kütyüt. Ha hosszútávra keresel elektromos fűtést, akkor pedig inkább nézd meg a többi általunk ajánlott terméket.

TRISTAR KA-5039 hősugárzó hősugárzó összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper olcsó ár
  •  Nagyon gyorsan felmelegíti a szobát
  •  Egyszerű működés

Hátrányok:

  •  Elég zajos a ventilátor miatt

További hősugárzó tesztek