Trust GXT 707G Resto gamer szék teszt

Trust GXT 707G Resto gamer szék
Trust GXT 707G Resto gamer szék

Igazi gamer élmény

  •  Jó ár-érték arány
  •  Több ponton állítható, kényelmes
  •  Menő, de nem hivalkodó dizájn
  •  Igényes műbőr borítás
Aktuális ár

Trust GXT 707G Resto gamer szék gamer szék - részletes információk
Márka Trust
Borítás Textil és műbőr
Állítható magasság Igen
Állítható háttámla Igen
Állítható kartámasz Igen
Deréktámasz Igen

A Trust GXT termékcsaládja megfizethető áron nyújt jó minőségű gamer cuccokat. Nincs ez másként ezzel a gamer székkel sem. Valamivel drágább, mint a belépőkategória, de még mindig bőven pénztárcabarát. Cserébe viszont jól néz ki, igényes a kivitelezés és kényelmes. Gyakorlatilag mindent tud, amit egy erős középkategóriás gamer széktől elvárható.

A 707-es modelljük egy jól felszerelt forgószék, ami számos különböző kényelmi funkcióval és ergonomikus kialakítással rendelkezik. Több ponton is állítható, ami azért jó, mert könnyebben igazodik majd a tested formájához. Természetesen állítható a szék magassága, de emellett a karfa is. Illetve rendelkezik egy kényelmes nyak- és egy deréktámasz párnával is. Ezeknek is szabályozható a pozíciója, hogy pontosan a saját magasságodhoz passzoljon majd.

Ha szeretnél egy szuper gamer széket, de nem akarsz a felső kategóriás modellekre túl sokat költeni, akkor a Trust GXT 707-et neked találták ki!

A háttámla is hintamechanikával dönthető, aminek az érzékenységes szabályozható. Szóval ha szeretnél kényelmesen hátradőlni a székben, az is lehetséges. De akár ki is kapcsolhatod ezt a funkciót, ha azt jobban kedveled.

A borítás anyaga textil és szintetikus bőr keveréke, ami elegáns, de mégis vagány megjelenést kölcsönöz a széknek. Különböző színekben érhető el ez a modell, ami fekete alapot dobja majd fel. Választhatsz a kék, a piros és a diszkrétebb szürke változatok közül.

Pozitívum még a masszív és strapabíró kialakítás. A lábak fémből készültek, maga a szerkezet pedig nagy teherbírású, akár 150 kilogrammos felhasználói súlyig használható. A szintetikus bőr is viszonylag jó élettartammal rendelkezik, ráadásul egyszerűen takarítható, így az sem jelent majd problémát, ha esetleg ráfröccsen egy kis innivaló.

Dizájn szempontból igazából semmi extrára nem kell számítani. A megszokott gamer szék irányvonalat követi, lekerekített élekkel, a színes és fekete bőr részek okos elosztásával. Formavilágban sem lesznek nagy meglepetések. Egy átlagos kinézetű, de mégis menő és hangulatos székről van szó. Amit én egy kicsit sajnálok, hogy a lábak nem kaptak valamilyen kis extra csinosítást. Maradtak a hagyományos fém lábak. Még ezzel együtt is jól mutat a szék, és a legfontosabb, hogy kényelmes.

Szerintem ez egy király kis gamer szék, ami elég jó árral rendelkezik. Emellett kényelmes, több ponton állítható és jól néz ki. Egy erős középkategóriás modellről van szó, ami szépen kikerekíti majd a gamer setupodat. Ha szeretnél egy szuper gamer széket, de nem akarsz a felső kategóriás modellekre túl sokat költeni, akkor a Trust GXT 707-et neked találták ki!

Trust GXT 707G Resto gamer szék gamer szék összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Jó ár-érték arány
  •  Több ponton állítható, kényelmes
  •  Menő, de nem hivalkodó dizájn
  •  Igényes műbőr borítás

Hátrányok:

  •  Igazi középkategóriás szék, így nem rendelkezik különösebb extrákkal

További gamer szék tesztek