Trust GXT107 IZZA gamer egér teszt

Trust GXT107 IZZA gamer egér
Trust GXT107 IZZA gamer egér

Szuper-ár érték arány

  •  Kedvező ár
  •  Stílusos és kényelmes dizájn
  •  Vezeték nélküli kapcsolat
  •  RGB világítás
Aktuális ár

Trust GXT107 IZZA gamer egér egér - részletes információk
Márka Trust
Csatlakozás Vezeték nélküli USB
Technológia Optikai
DPI 2000 DPI
Gombok száma 6

Szeretnél egy RGB világításos gamer egeret, ami kényelmes, jó áron juthatsz hozzá és imádni fogod a használatát? Ne keress tovább! Ez a Trust modell pont ezt tudja.

Mielőtt részletesen bemutatnám ezt az egeret, szeretném elmondani, hogy én ennek a vezetékes változatát használom, és teljesen elégedett vagyok vele. Nagy mérete miatt szuper kényelmes a fogása, tökéletesen belesimul a tenyerembe. A gombok tartósak, jól működnek. Emellett kifejezetten csinos. Ráadásul balkezesek is nyugodtan használhatják.

Szeretnél egy RGB világításos gamer egeret, ami kényelmes, jó áron juthatsz hozzá és imádni fogod a használatát?

De nézzük is azért meg, hogy mit tud ez az egér. Nem várom el, hogy egyedül az én ajánlásom alapján vásárolj. Ez a modell USB kulcson keresztül létesít vezeték nélküli kapcsolatot a géppel. Szóval nem kell majd a vezetékkel bajlódnod, és az asztalodon is egy kicsit nagyobb rendet tudsz így tartani. A működést 1 darab AA elem biztosítja majd.

Egy optikai technológiával működő modellről van szó, ami egészen magas, 2000 DPI-s érzékenységgel rendelkezik. Ez tökéletesen alkalmas hétköznapi használatra, de játékra is. Az egéren található DPI gomb segítségével tudod majd szabályozni az érzékenységi szintet.

Természetesen nem hiányozhat az RGB világítás sem. Bár ebben az esetben nem tudod majd szofveresen szabályozni a színeket. Ehelyett egy előre programozott körforgás alapján váltakoznak majd. Ez egy kisebb hiányosság esztétikai szempontból, de szerintem még így is jól mutat. Arról nem is beszélve, hogy egyébként a dizájn ízléses és alaposan átgondolt.

Ami még negatívum lehet, az a programozható gombok hiánya. Bár ebben az árkategóriában azért ez érthető is. Összesen 6 gombbal rendelkezik ez az egér. Megvan ugye az alap bal, jobb és a görgő. Emellett a DPI szabályzó. És a készülék oldalán található még kettő darab előre-hátra gomb, amik praktikusak lehetnek mondjuk netes böngészésnél.

A trust gamer egere nem egy csúcskategóriás darab, viszont ennek ellenére is jól teljesít. Megbízható, jól néz ki, kényelmes a fogása. Szóval az átlagos igényeket bőven kielégíti. Én jó szívvel tudom ajánlani, már csak azért is, mert én is tényleg elégedett vagyok ugyanennek a vezetékes változatával.

Trust GXT107 IZZA gamer egér egér összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kedvező ár
  •  Stílusos és kényelmes dizájn
  •  Vezeték nélküli kapcsolat
  •  RGB világítás

Hátrányok:

  •  Sajnos programozható gombokkal nem rendelkezik
  •  Nem tudod szabályozni az RGB színét

További egér tesztek