Trust Sonin Kids fejhallgató teszt

Trust Sonin Kids
Trust Sonin Kids

Fejhallgató gyermekeknek

  •  Gyerekek számára készült, színes dizájnok
  •  Hallásvédelem a kicsiknek
  •  Kedvező ár
  •  Kényelmes viselet, gyermek buksikra kialakítva
Aktuális ár

Trust Sonin Kids fejhallgató - részletes információk
Márka Trust
Fejhallgató típusa Fül köré illeszkedő
Frekvencia-átvitel
Csatlakozás Vezetékes

Nekem is van egy kisfiam, így különösen nagy örömmel láttam, hogy kifejezetten gyermekeknek is készítenek fejhallgatókat. Elsőre azt gondoltam, hogy ez csak egy marketing fogás, azonban hamar rájöttem, hogy a Sonin Kids modell tényleg valamivel többet nyújt, mint egy átlagos készülék.

A gyártó négy éves kor fölött ajánlja a használatát, de szerintem akár kisebbek is élvezhetik már. Természetes, hogy a játékos dizájn és az élénk színek nem maradhatnak el. Több különböző minta közül választhatsz és mindegyik az apróbb korosztály ízléséhez van igazítva. Ezzel azonban még nem értünk a gyerekeknek szánt extrák végére.

Számomra a legnagyobb pozitívumot a beépített hangerő limit jelentette. Ez azt jelenti, hogy hiába állítod magasabb hangerőre a televíziót vagy a mobilt, a fejhallgató megakadályozza, hogy 85 dB-nél erősebb hangok érjék a kölyök fülét. Ezen túl a készülék tökéletesen megfelel az EU-s EN71 szabványoknak is.

Nem hátrány a fejhallgató viszonylag olcsó ára sem, így nem kell attól félned, hogy a kis srác a prémium kategóriás fülesedet töri majd félbe egy rossz mozdulattal. Olvashatunk amúgy róla néhány negatív hangvételű kritikát is, ahol arra panaszkodnak, hogy pár hónap alatt eltörött. Őszintén, tegye fel a kezét, aki ennyi pénzért military grade fülest vár vagy akinél még semmit nem törtek össze a kölykök.

Kényelmes kialakítással rendelkezik egyébként, amihez a nagy és puha fülpárnák és a műbőr borítású, állítható fejpánt is hozzájárulnak. Ezeket kifejezetten a kisebbek fejére méretezték, így szívesen viselik majd azt.

Használhatjátok okostelefonnal, televízióval vagy laptoppal is. Ha olyan fejhallgatót keresel, amit tényleg a gyermekeket észben tartva készítettek el, akkor a Trust Sonin Kids jó választás lehet. A kicsik pedig biztosan szívesen válogatnak majd a különböző elérhető dizájnok közül!

Trust Sonin Kids fejhallgató összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Gyerekek számára készült, színes dizájnok
  •  Hallásvédelem a kicsiknek
  •  Kedvező ár
  •  Kényelmes viselet, gyermek buksikra kialakítva

Hátrányok:

  •  Nem rendelkezik katonai szintű védelemmel, így előbb utóbb jó eséllyel el fog törni

További fejhallgató tesztek