Urbanstar Endurance elektromos roller teszt

Urbanstar Endurance elektromos roller
Urbanstar Endurance elektromos roller

TOP olcsó elektromos roller

  •  Kedvező ár
  •  Egyszerű, stílusos dizájn
  •  Nagy teljesítmény
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
Bluetouch BT500 elektromos roller
Bluetouch BT500 elektromos roller
Aktuális ár

Urbanstar Endurance elektromos roller elektromos roller - részletes információk
Márka Urbanstar
Motor teljesítménye 350 W
Hatótáv 35 km
Maximális sebesség 25 km/h

Ahogy minden termékkategóriánál, úgy most is gondoltam azokra is, akik kevesebbet szeretnének költeni. Az Urbanstar Endurance járgányánál találsz olcsóbbat is a piacon, ami miatt mégis erre a modellre esett a választásom az a kedvező árhoz társuló jó teljesítmény. 

Ahol egyértelműen megmutatkozik a roller árkategóriája az a megjelenés. Egyszerű dizájn, semmi extrázás és azért a könnyű szerkezet is látszik már első ránézésre. Ha szeretnéd kézben is vinni a rollert, akkor ez inkább előnyt jelent amúgy, hiszen a 13,6 kilogrammos masinát nagyobb gond nélkül pakolhatod fel a metróra vagy viheted le és fel a lépcsőkön. Ez azonban nem jelenti azt, hogy maga a szerkezet gyenge lenne, sőt. Kifejezetten magas 120 kilogrammos teherbírással rendelkezik. 

A másik dolog, ami szerintem ezért az árért nagyon megéri az a motor. 350 W-os teljesítményre és 25 km/órás maximális sebességre képes. A tápot egy modern lithium aksi adja, így akár 35 kilométert is mehetsz vele egyetlen töltéssel. Ezek tökéletesen alkalmassá teszik akár napi szintű városi használatra is. 

Amin sajnálom, hogy spórolt a gyártó azok a biztonsági funkciók. A hátsó fék még rendben van, viszont lámpát sajnos csak elöl helyeztek el a gépen. Szóval a láthatósági mellényt érdemes fontolóra venni, ha sötétben utaznál. 

Egyébként én úgy gondolom, hogy az Urbanstar elektromos rollerével korrekt áron kapsz elég jó teljesítményt. Tény, hogy kicsit lebutított, egyszerűbb masináról van szó, de arra tökéletesen alkalmas, hogy tegye a dolgát. 

Urbanstar Endurance elektromos roller elektromos roller összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kedvező ár
  •  Egyszerű, stílusos dizájn
  •  Nagy teljesítmény

Hátrányok:

  •  Kicsit lebutított a masina
  •  Egy-két biztonsági extra elfért volna még rajta

További elektromos roller tesztek