V-Moda Crossfade M-100 fejhallgató teszt

V-Moda Crossfade M-100 fejhallgató
V-Moda Crossfade M-100 fejhallgató

Professzionális fejhallgató baráti áron

  •  Kiváló hangminőség
  •  Katonai szabványoknak megfelelő tartósság
  •  Személyre szabhatóság
  •  Saját kategóriájában nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik
Aktuális ár
A termék nem kapható, mások ezekből választottak helyette:
HyperX Cloud Stinger fejhallgató
HyperX Cloud Stinger fejhallgató
Aktuális ár
Panasonic RP-HF100 fejhallgató
Panasonic RP-HF100 fejhallgató
Aktuális ár
BML GameGod Rusher fejhallgató
BML GameGod Rusher fejhallgató
Aktuális ár

V-Moda Crossfade M-100 fejhallgató fejhallgató - részletes információk
Márka V-Moda
Fejhallgató típusa Fül köré illeszkedő
Frekvencia-átvitel 5-30000 Hz
Csatlakozás Vezetékes

Az olcsó, de jó fejhallgató után következzen egy drága, de nagyon jó modell. Habár a V-Moda fülese egy magasabb árkategóriát képvisel, mint a listán található többi készülék, azonban minőségbeli ugrást is jelent. A Crossfade M-100 a saját kategóriájában egy igazán kedvező árú füles, kiváló hangzással és számos egyéb előnnyel.

Nem véletlen, hogy megjelenése óta több, mint 20 különböző díjat sikerült bezsebelnie jó nevű termék összehasonlító oldalaktól kezdve, DJ technikai díjakig. Számos híres DJ használja ezt a fülest akár a színpadon, stúdióban vagy saját szórakozásra is. A kiváló hangminőséghez 3D hatás társul, ami tovább javítja a zenehallgatás élményét.

A jó hangzáson kívül számtalan egyéb pozitívumot lehet felsorakoztatni a Crossfade M-100 mellett. Ezek egyike a kiemelkedő kényelem. Speciális anyagokkal és kialakítással készült, a párnázást pedig memóriahab teszi komfortossá, akár hosszabb viselés mellett is.

A fejhallgató súlyra sem túl nehéz, mindössze 280 grammot nyom, ami még dicséretesebb, ha figyelembe vesszük a strapabírását. Ez a füles STEELFLEX pánttal, rozsdamentes acél házzal és műbőr borításokkal rendelkezik és katonai szintű követelményeknek, a MIL-STD-810G szabványoknak is megfelel! UV álló és a különböző extrém hőmérsékletek sem ártanak neki. A kábeleket több mint 1 millió alkalommal hajlíthatjuk el anélkül, hogy bajuk lenne, ami az egyébként alkalmazott ipari szabványoknak a százszorosa. Ha olyan fejhallgatót keresel, amit képtelen vagy tönkretenni, akkor megtaláltad a nyertest.Amennyiben pedig mégis valami baja lenne az elektronikának vagy akár a borításnak, akkor a V-Moda legendásan segítőkész ügyfélszolgálata a lehető leggyorsabban megoldja majd a problémádat.

A Crossfade M-100 másik nagy előnye a személyre szabhatóság. A füleshez különböző opcionális bővítményeket kaphatsz, mint a hosszabb kábel, XL memóriahab párnázás, Boom Pro mikrofon játékhoz, Speak Easy mikrofon kábel, Share Play kábel, amivel külső adapterek nélkül oszthatod meg a zenédet másokkal. A fülhallgató kagylóján található fém pajzsot pedig kicserélheted akár egyedileg gravírozott változatra is vagy választhatsz a számos elérhető minta közül.

Ezt a fejhallgatót azoknak ajánlom, akik nem sajnálnak egy kicsit több pénzt kiadni, cserébe a kiváló minőségért.

V-Moda Crossfade M-100 fejhallgató fejhallgató összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kiváló hangminőség
  •  Katonai szabványoknak megfelelő tartósság
  •  Személyre szabhatóság
  •  Saját kategóriájában nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik

Hátrányok:

  •  Drágább ár

További fejhallgató tesztek