Whirlpool FWDD 1071682 WBV EU N mosó-szárítógép teszt

Whirlpool FWDD 1071682 WBV EU N mosó-szárítógép
Whirlpool FWDD 1071682 WBV EU N mosó-szárítógép

Nagycsaládosoknak

  •  Nagy mosási és szárítási kapacitás
  •  Kitűnő minőség
  •  Számtalan elérhető beállítás
Aktuális ár

Whirlpool FWDD 1071682 WBV EU N mosó-szárítógép mosó- és szárítógép - részletes információk
Márka Whirlpool
Mosó kapacitás 10 kg
Szárító kapacitás 7 kg
Éves vízfogyasztás 66 liter / ciklus
Éves energiafogyasztás 591 kWh / 100 ciklus
Centrifuga zajszint 83 dB

Rengeteg jobbnál jobb mosó-szárítógépet találunk a piacon, de ha nagyobb kapacitással rendelkező gépet keresünk, akkor már jelentősen csökken a választék. Ezért mindig odafigyelek, hogy a toplistánkra felkerüljön egy igazi nagycsaládosoknak való masina is. Most a Whirlpool készülékére esett a választásom ebben a kategóriában. Mutatom is, hogy miért.

Ez a modern kialakítású elöltöltős készülék egy igazi szuper darab. 10 kilogrammos mosási és 7 kilogrammos szárítási kapacitásával képes kiszolgálni a többgyerekes háztartásokat is.

Ha nagycsaládosként keresel mosó-szárítógépet, akkor ezt a modellt jó szívvel tudom neked ajánlani!

Emellett kapott még egy nagyteljesítményű, percenkénti 1600 fordulatszámos centrifugát is. Ez azt jelenti majd, hogy kevesebb energiát visz el a szárítás, vagy ha éppen nem használod a szárító programot, akkor gyorsabban száradnak majd a ruhák.

Fogyasztás tekintetében természetesen nagyobb számokkkal fogunk találkozni, de ez a nagy kapacitás velejárója. Saját kategóriájában viszont kifejezetten takarékosnak mondható ez a masina. Energiafogyasztása 1,15 kWh mosásnál és 5,54 kWh szárításnál. Ez a szám ciklusonként értendő. Vízből pedig 59 litert használ el ciklusonként.

Mosógépnél érdemes még az elérhető programokat is megvizsgálni, amikre szintén nem lehet panasz ennél a gépnél. Számtalan különböző előre beállított program közül választhatsz a Whirlpool klasszikus tekerőtárcsájának segítségével. Ezek között ott van a takarékos ECO mosás, a különböző speciális anyagok programjai, a 30 perces gyorsmosás, a kímélő program, és a 45 vagy 90 perces szárítás is. Emellett a praktikus kijelző melletti gombokkal számtalan egyéb beállítást is szabályozhatsz majd. Ilyenek a szárítás, a hőfok, a centirfuga például. De állíthatsz be rajta késleltetett indítást is akár.

Extrák tekintetében ez a masina nem kapott túl sok kényelmi funkciót. Ellenben a fontosabb technikai újításokkal rendelkezik. Ilyenek a Whirlpool klasszikus FreshCare+ megoldása, a frissentartás és a 6. érzék technológia. Ez utóbbi a töltet különböző adatait szenzorosan érzékeli, és ez alapján gazdaságosan módosítja a program beállításait.

Mindent összevetve ez egy remek készülék, ami tudja az összes szükséges dolgot, amit egy jó mosó-szárítógépnek tudnia kell. Ez társul még egy kifejezetten nagy kapacitással, és remek ár-érték aránnyal. Szóval ha nagycsaládosként keresel mosó-szárítógépet, akkor ezt a modellt jó szívvel tudom neked ajánlani!

Whirlpool FWDD 1071682 WBV EU N mosó-szárítógép mosó- és szárítógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Nagy mosási és szárítási kapacitás
  •  Kitűnő minőség
  •  Számtalan elérhető beállítás

Hátrányok:

  •  Ennél a készüléknél nem tudnék negatívumot kiemelni

További mosó- és szárítógép tesztek