Whirlpool Supreme Care FSCR 12440 mosógép teszt

Whirlpool Supreme Care FSCR 12440 mosógép
Whirlpool Supreme Care FSCR 12440 mosógép

Felső kategóriás mosógép nagycsaládosoknak

  •  Hatalmas kapacitás, kiváló nagycsaládosok számára
  •  Alacsony fogyasztás a modern technológiáknak köszönhetően
  •  Hasznos extrák
Aktuális ár

Whirlpool Supreme Care FSCR 12440 mosógép mosógép - részletes információk
Márka Whirlpool
Típus Elöltöltős
Energiaosztály A+++
Mosókapacitás 12 kg

A legjobb mosógépet keresed? Nem akarsz alább adni és a végén befaragni egy olcsóbb készülékkel? Akkor had mutassam be neked a Whirlpool csodamasináját! Ez a gép mindent is tud és még egy kicsit többet annál. 

Kezdjük az alapokkal. Egy elöltötős gépről van szó, amiről már első ránézésre látszik, hogy prémium minőségű cucc. 12 kilogramm ruhát képes egyszerre kimosni, emiatt tuti, hogy a nagycsaládosok kedvence lesz. Ezen felül érdemes megemlíteni a centrifugát is, ami kiemelkedően magas 1400-as fordulatszámra is képes. Mindezt teszi amúgy úgy, hogy közben a zajszint nem megy 70 dB fölé. Lenyűgöző! 

Természetesen a fogyasztás sem maradhat ki. Nem csak a drágább ár egy részét spórolhatod meg ugyanis, de a Földünk is hálás lesz. Ez a gép A+++ értékelést kapott, azonban az éves szintre lebontott fogyasztáson látszik csak igazán, hogy ez mit is jelent. 110 kWh-át fogyaszt el, ami szinte nevetségesen kevés ekkora kapacitás mellett. A vízfogyasztás is hasonlóan alakul éves 11900 literrel. Ez 200 ciklust jelent egy esztendő alatt. 

A programválaszték kevésbé kiemelkedő, de azért megtalálható az összes szükséges beállítás. 12 gyári program van benne, közöttük gőzölés és gyors mosás. Az ellenállóbbaktól a finomabb anyagokig bármit belepakolhatsz. A 6. érzék technológia pedig segít majd, hogy pontosan a bepakolt ruháknak megfelelően alakuljon a mosási ciklus. 

Érdekes és egyben okos ötlet, hogy beállíthatod mosás előtt a ruhák koszossági szintjét, ami további segítséget nyújt majd a mosógép számára, hogy pazarlás nélkül, pontosan a szükséges mosást végezze el. Természetesen ehhez hozzátartozik, hogy a gép automatikusan adagolja a a mosószert. 

A gyártó állítasa szerint a fejlett technológiáknak köszönhetően ez a készülék akár 15 fokos mosáson is képes hozni ugyanazt az eredményt, mint egy átlagos 40 fokos mosás. Ez meg is magyarázza egyébként az alacsonyabb áramfogyasztást, de egyben a ruhákat is kíméli. Ennek az egyik módszere például a precision clean megoldás, ami ahelyett, hogy a vizet csak úgy a dobba engedné, egyenesen a ruhákra spriccel, így tisztítva azokat. 

Számomra az egyik legfontosabb extra, amivel ez a gép rendelkezik a FreshCare+ volt. Ez egy olyan külön bekapcsolható funkció, ami a mosás után is frissen tartja a ruhákat. Ringatja, átmozgatja és átgőzöli őket. Biztosan veletek is előfordult már, hogy bent felejtettétek a mosást és egy-két óra alatt annyira bebüdösödött, hogy újra kellett mosni. Velem számtalanszor. A FreshCare+-szal ennek a problémának örökre búcsút mondhatsz!

Az olyan alapvető extrákat pedig, mint a késleltetett indítás és a gyerekzár már nem is nagyon érdemes megemlítenem. Természetesen ezeket is tudja. 

Az az igazság, hogy ez a masina tényleg nagyon szuper mosógép. Alacsony fogyasztás, modern extrák, hatalmas kapacitás. Az egyetlen hátulütője a kifejezetten magas ár, ha azonban ez nem jelent számodra akadályt, akkor nagyon tudom javasolni, hogy nézz rá erre a mosógépre. Jó választás lehet számodra. 

Whirlpool Supreme Care FSCR 12440 mosógép mosógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Hatalmas kapacitás, kiváló nagycsaládosok számára
  •  Alacsony fogyasztás a modern technológiáknak köszönhetően
  •  Hasznos extrák

Hátrányok:

  •  Kifejezetten magas ár

További mosógép tesztek