Whirlpool W5 811E W 1 hűtőgép teszt

Whirlpool W5 811E W 1 hűtőgép
Whirlpool W5 811E W 1 hűtőgép

Szuper ár-érték arány

  •  Szuper ár-érték arány
  •  Megbízható működés
  •  Igazi Jolly-Joker modell
Aktuális ár

Whirlpool W5 811E W 1 hűtőgép hűtő - részletes információk
Márka Whirlpool
Készülék típusa Alulfagyasztós
Energiaosztály F
Hűtő / fagyasztó űrtartalom 228 liter / 111 liter
Fogyasztás 301 kWh évente

Ha nagyháztartási gépekről van szó, a Whirlpool neve általában az elsők közt merül fel. Ez nem véletlen, hiszen készülékeik jó minőségűek, megbízhatóak, és megtalálható a kínálatukban az olcsóbb modellektől kezdve egészen a csúcstechnológiákig minden. Ma egy középkategóriás hűtőjüket szeretném bemutatni neked, aminek a sajátossága, hogy minden szempontból tökéletes középutat jelent.

Ez a Whirlpool hűtő egy igazi Jolly-Joker. Ennek az oka, hogy se nem túl nagy, se nem túl drága, se nem túl kicsi. Pont mindenből egy arany középutat hoz. Ez pedig nem csak azt jelenti, hogy szinte bármilyen háztartásban jól megállja majd a helyét. De egyben azt is, hogy szuper ár-érték arányt hoz a piacra. Szóval ha egy megbízható hútőt keresel – kisebb vagy akár nagyobb háztartásba is – akkor a legjobb helyen jársz!

Nagy előnye, hogy kifejezetten jó áron juthatunk hozzá, de ehhez nem kell kompromisszumokat kötnünk.

Elsőként nézzük meg az alapvető tudnivalókat. Itt egy alulfagyasztós hútőszekrényről van szó, ami azt jelenti, hogy a gyakran használt holmik felül helyezkednek majd el, így nem kell majd hajolgatnod, hogy kivedd a tejet a hűtőből.

A méreteit tekintve erős közepesnek mondható. A hűtőrekesz 228 literes, míg a fagyasztó 111 literes űrtartalommal rendelkezik. Ez elegendő lehet egy kisebb vagy közepes háztartás számára is. A praktikus használathoz természetesen elengedhetetlen az okos belső elrendezés, ami szerencsére itt abszolút megoldott. A fenti hűtőrészen 4 darab könnyen tisztítható polc található, plusz a szokásos ajtórekeszek. Ezen felül – vagyis inkább ez alatt – megtalálható még egy frissentartó fiók is, amiben a hőmérséklet valamivel alacsonyabb, így tökéletesen alkalmas zöldségek és gyümölcsök tárolására. A fagyasztóban pedig három darab praktikus rekesz található, így szabadon rendszerezheted majd külön a húsokat, zöldségeket, és fagylaltokat.

Egy ilyen nagyobb háztartási gépnél nem utolsó szempont a fogyasztás sem. Ennél a modellnél vannak gazdaságosabb készülékek is, ezt kár tagadni. Viszont még így sem fogyaszt majd évi 301 kWh-nál többet. Ami ezzel a mérettel párosítva teljesen elfogadhatónak mondható.

Amiről hútők esetében kevesebb szó szokott esni, de én azért szeretem körüljárni, azok az extrák. Nyilván itt nem kell semmi hatalmas dologra számítani, nem fog egyik modell sem transzformerré alakulni és megfőzni a reggeli kávénkat, aztán elmosogatni. Viszont egy-két alapvető extra azért nagyon fontos tud lenni. Ezek szerencsére itt is megtalálhatóak. Ilyenek például az automatikus leolvasztás funkció, a nyitvamaradt ajtó jelzőhangja. De emellett rendelkezik még a nagyon lényeges 6. érzék funkcióval is. Ennek a lényege, hogy szenzorok segítségével méri fel a töltöttségi szintet és az alapján szabályozza a saját teljesítményét. Ezzel hosszútávon energiát spórolhatunk meg.

Mindent összevetve igazából egy nagyon kerek (na persze nem szószerint), minden igényt kielégítő hűtőszekrényről van szó. Nagy előnye, hogy kifejezetten jó áron juthatunk hozzá, de ehhez nem kell kompromisszumokat kötnünk. Szóval tényleg minden háztartásba jó szívvel tudom ajánlani őt.

Whirlpool W5 811E W 1 hűtőgép hűtő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper ár-érték arány
  •  Megbízható működés
  •  Igazi Jolly-Joker modell

Hátrányok:

  •  Valamivel magasabb fogyasztás

További hűtő tesztek