Whirlpool WS5G8CHW/E Kombinált tűzhely teszt

Whirlpool WS5G8CHW/E Kombinált tűzhely
Whirlpool WS5G8CHW/E Kombinált tűzhely

A régi stílusjegyek és az innovatív dizájn találkozása

 •  Remek ár/érték arány
 •  Kellemes dizájn
 •  Egyszerű használat
 •  8-féle automatikus program
 •  Hidrolitikus tisztítás
Aktuális ár

Whirlpool WS5G8CHW/E Kombinált tűzhely kombinált tűzhely - részletes információk
Márka Whirlpool
Gázégők száma 4
Sütési funkciók 60 l
Sütőkapacitás 8 sütési funkció, Cooker Forced Air szellőztető rendszer, multifunkciós elektromos sütő, grill, hidrolitikus sütőtisztítás

A kombinált tűzhelyek nagy rajongójaként elsősorban olyan készülékeket keresek, amelyek ötvözik a régi gázégős készülékek stílusjegyeit a modern, innovatív dizájnnal.

Ezért is vetettem szemet a Whirlpool WS5G8CHW/E kombinált fehér tűzhelyre, ami remekül passzol a legtöbb konyhai belsőbe. Gyönyörű, teljes egészében üveg sütőajtajával, a kényelmesen használható előrenyúló gombokkal és masszív öntöttvas edénytartó rácsaival kellemes összhatást kelt. Nagyon tetszik, hogy a rozsdamentes acélfogantyú, a digitális kijelző és a füstös üvegfedél egy csipetnyi eleganciát ad a készüléknek.

A hagyományos 4 égős felosztás jóvoltából többféle hőigényű étel kerülhet fel a főzőlapra: a kis mokkaégő és a nagy teljesítményű égő mellett két normál égő áll a rendelkezésedre. Az égők kiváló főzési eredményeket biztosítanak, vagyis nem kell órákat várnod arra, hogy a vasárnapi húsleves végre felforrjon, így hatékonyan csökkenthető a gázfogyasztás is.
Az egykezes gyújtásnak köszönhetően a gáz főzőlap használata is egyszerűbbé válik, a beépített égésbiztosító mellett pedig maximális biztonságban főzhetsz.

A hófehér zománc könnyen tisztítható, és elegáns megjelenést kölcsönöz az eszköznek.

A főzőlap alatt, a fronton találod az extra nagy kezelőpanelt és egy digitális kijelzőt is: itt állíthatod be az egyes főzőzónák teljesítményét, továbbá a sütőfunkciókat és a sütő hőmérsékletének szabályozását is itt végezheted el.

Ehhez a kombinált tűzhelyhez egy 60 literes zománcozott, sütővilágítással ellátott, gyorsan felfűthető sütőbelső jár. Ez a sütő 8-féle automatikus programmal rendelkezik, ezen felül pedig egy sor alapfunkció segíti a konyhai munkát: forró levegős sütés, statikus sütés, ventilátor, grill és ezek kombinációi. A speciális funkciók közül kiemelném az időzített sütés lehetőségét, valamint a gőztisztítást, ami a sütési ciklus végén 30 perc alatt patyolat tisztává varázsolja a gőz erejével a szennyeződött sütőteret.

A Whirlpool WS5G8CHW/E Kombinált tűzhely Cooker Forced Air szellőztető rendszerének köszönhetően nem fognak összekeveredni az ételek illatai a sütőben, így akár tortát és húst is üthetsz egyszerre. Mivel a kivehető edénytartó rácson 3 férőhelyen tudsz kényelmesen sütni, így bátran kísérletezhetsz. A sütéskönnyítő funkciók közül meg kell említenem a teleszkópos sütősínt is, ami egyszerűsíti a tepsik ki-és berakását. A tűzhely alján egy edénytároló fiók is található, ahol gyakran használt serpenyőket, edényeket tárolhatod.

Amire azonban ennél a kombinált tűzhelynél figyelj, hogy a gombok kissé felmelegedhetnek sütéskor, illetve itt nélkülöznöd kell a sütőajtó lágy záródását!
Összességében a Whirlpool WS5G8CHW / E kombinált tűzhely egy nagyszerű ár/érték arányú termék, ami erős gázégőivel, nagy sütőterével, 8-féle automatikus sütési programjával, valamint hidrolitikus öntisztító funkciójával nem fog csalódást okozni.

Whirlpool WS5G8CHW/E Kombinált tűzhely kombinált tűzhely összesítő vélemény

Előnyök:

 •  Remek ár/érték arány
 •  Kellemes dizájn
 •  Egyszerű használat
 •  8-féle automatikus program
 •  Hidrolitikus tisztítás

Hátrányok:

 •  Melegedő forgógombok
 •  Csapódó sütőajtó

További kombinált tűzhely tesztek