Whirlpool WS5V8CCX/E elektromos tűzhely teszt

Whirlpool WS5V8CCX/E elektromos tűzhely
Whirlpool WS5V8CCX/E elektromos tűzhely

Kellemes ár, sokféle funkció

  •  Könnyen karbantartható
  •  Tetszetős kivitel
  •  Teleszkópos sütősín
Aktuális ár

Whirlpool WS5V8CCX/E elektromos tűzhely elektromos tűzhely - részletes információk
Márka Whirlpool
Típus Üvegkerámia
Főzőzónák száma 4
Funkciók 10 sütési mód, Felső melegítés, Körkörös fűtőelem, Hőlégbefúvás, Alsó melegítés, Légkeverés

Te is ragaszkodsz a jól bevált inox tűzhelyedhez? A gázos főzőlapokkal járó nyűgökből azonban eleged van, és idegenkedsz az indukciós főzőfelületektől is? A Whirlpool WS5V8CCX/E szabadonálló tűzhely kerámialapos főzőlappal és 8 funkciós elektromos sütőjével kellemes és praktikus kombinációt fog nyújtani.

A kerámiaüveg főzőlap a klasszikus 4 főzőzónás itt is, mindegyikhez hatfokozatú mechanikus tekerőgomb tartozik, a főzőlapon pedig maradékhő-visszajelző lámpa mutatja, ha a főzést követően az adott főzőzóna hőmérséklete 60 °C fölötti. A zónák egyenletes hőmérsékletet biztosítanak a teljes felületen, bár a felmelegedés gyorsaságán még lenne javítanivalója a gyártónak.

A 3 rétegű sütőajtó mögött található 60 literes sütőtér azonban számtalan kellemes meglepetést tartogat a tulajdonosnak. A hagyományos sütési mód mellett külön süteménysütő programot is találsz a légkeveréses funkció mellett, de van itt dupla grill, csőben sütési mód és pizzasütés is. Nagyon kedvelem, hogy kiolvasztó funkció is került ebbe a sütőbe, mert – bevallom – nem szeretek mikróban ételt olvasztani. A gyors előmelegítő funkció pedig sebesen felfűti neked a sütőt, így kiküszöböli az elektromos sütők egyik kellemetlen mellékhatását is, a lassú fölmelegedést.

A sütő beállítását szintén a főzőlap alatti panelen végezheted el két tekerőgombbal, mint ahogy az időzítő funkciót is itt aktiválhatod a megfelelő gombokkal. Középütt találod a LED-kijelzőt, amin a sütési folyamatot nyomon követheted.

A sütő alatt találsz egy praktikus rekeszt is, ahol a sütőedényeket tárolhatod, de az elkészült ételek melegen tartására is igénybe veheted.

Whirlpool WS5V8CCX/E elektromos tűzhely elektromos tűzhely összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Könnyen karbantartható
  •  Tetszetős kivitel
  •  Teleszkópos sütősín

Hátrányok:

  •  Főzőlap lassú felmelegedése

További elektromos tűzhely tesztek