Wolf Garten 72V LI-ION POWER 30 T akkumulátoros fűkasza teszt

Wolf Garten 72V LI-ION POWER 30 T akkumulátoros fűkasza
Wolf Garten 72V LI-ION POWER 30 T akkumulátoros fűkasza

Legyen a fűnyírás is igazán könnyed feladat!

  •  Akár 60 perc akkumulátor-üzemidő
  •  Szépen kiegyensúlyozott
  •  Maximálisan testre szabható
  •  Szétszóródást csökkentő vágófej burkolat
Aktuális ár

Wolf Garten 72V LI-ION POWER 30 T akkumulátoros fűkasza fűkasza - részletes információk
Márka Wolf Garten
Típus 2500mAh
Teljesítmény 4,5 kg
Vágószélesség
Notice: Undefined offset: 3 in /home/ralfhuvx/public_html/wp-content/themes/modern/single-termek.php on line 140
Súly
Notice: Undefined offset: 4 in /home/ralfhuvx/public_html/wp-content/themes/modern/single-termek.php on line 140
Zajszint
Notice: Undefined offset: 5 in /home/ralfhuvx/public_html/wp-content/themes/modern/single-termek.php on line 140

Akinek családi háza és kertes udvara van, azt tudja, hogy a bámulatra méltó, szép gyepért meg kell dolgozni, és ez a munka bizony gyakran pepecselős és sok időt vesz igénybe. Ezekhez a munkákhoz pedig szívesebben használunk olyan gépeket, amelyeket könnyen és gyorsan hadrendbe állíthatunk, aztán gyorsan el is tudjuk őket süllyeszteni a garázsban. És itt jön képbe a Wolf Garten 30 akkumulátoros fűkasza, ami motorfüst, kusza kábelek és bosszantóan rövid üzemidő nélkül varázsolja egyszerűvé a kertrendezést.

Ebben egy 72 V-os, töltöttségjelzővel ellátott akkumulátor lesz segítségedre, ami könnyedén becsúszik a töltőbe, és csendesen működik mintegy 60 percen keresztül.

A Wolf-Garten 72V könnyed kezelhetőségének titka, hogy egy finoman kiegyensúlyozott gépről van szó. A teleszkópos tengelyt és a puha borítással ellátott fogantyút is testre szabhatod, hogy kényelmesen dolgozhass, de a vállpánttal még kényelmesebb lesz a munka vele. 

A vágófej, amit szintén négy fokozatban állíthatsz, egy rápattintható burkolatot is kap, ami két okból is praktikus lesz. Egyrészt a felverődő kavicsoktól megvéd, másrészt a kaszálék mindössze 50 cm-es körben szóródik szét.  

Arra azonban készülj fel, hogy a száraz füvet szépen levágja a gép, de ha már kicsit is nedves, akkor sajnos kevéssé boldogul vele! A gépet egyébként sem célszerű vizes körülmények között használni, ugyanis a motor a vágófej felett található.

Fontos még megemlítenem, hogy a fejet 90°-kal elforgatva egy gyepszélvágót kapsz, aminek szintén állíthatod a vágásmagasságát. Így tényleg precíz, szép munka kerülhet ki a kezed alól. 

Ha damilfejet kell cserélned, azt egyszerűen és kényelmesen, egy kattintással megteheted, sőt a damilfej szerszám nélkül késre is cserélheted.

Összességében ez a felhasználóbarát gép jól alkalmazkodik az egyedi igényekhez, és azok is megtalálják vele az összhangot, akiktől távol áll a fizikai munka. Ezért a kényelemért azonban kétségtelenül mélyebbre kell a zsebedbe nyúlni.

Wolf Garten 72V LI-ION POWER 30 T akkumulátoros fűkasza fűkasza összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Akár 60 perc akkumulátor-üzemidő|Szépen kiegyensúlyozott|Maximálisan testre szabható|Szétszóródást csökkentő vágófej burkolat

Hátrányok:

  •  Drága

További fűkasza tesztek