Xiaomi Amazfit Bip Lite okosóra teszt

Xiaomi Amazfit Bip Lite okosóra
Xiaomi Amazfit Bip Lite okosóra

Okos funkciók kedvező áron

 •  Szuper ár/érték arány
 •  Kis súly
 •  Akár 45 napos üzemidő
 •  Színes, mindig transzreflektív érintőkijelző
Aktuális ár

Xiaomi Amazfit Bip Lite okosóra okosóra - részletes információk
Márka Xiaomi
Operációs rendszer Android, iOS
Smart funkciók Értesítés mobilról, Rezgés, Akkumulátor állapota
Sport funkciók Pulzusmérés, Alvásfigyelés, Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Intervallum edzés, Távolságmérés, Tempómérés
Üzemidő Max. 45 nap

A Xiaomi Amazfit Bip Lite egy ízlésesen visszafogott, jó megjelenésű okosóra, ami tökéletes választás számodra, ha olyan terméket keresel, ami kedvező áron nyújtja a legalapvetőbb funkciókat.

A termék egyik legszimpatikusabb jellemzője, hogy egy kifejezetten keskeny, könnyű kis darab, ami vékonyabb csuklón is kellemes viselet lesz. A négyzet alakú transzreflektív színes kijelző mindig bekapcsolt állapotban van, és klasszul látható erős napfényben is. Ez különösen a kültéri edzésekkor lesz nagyon hasznos számodra. Sajnos hozzá kell tennem, hogy a kültéri fény gyengülésével a kijelző láthatósága is romlik.

A beállítási menü mellett 6 további képernyő hozzáférést kapsz, többek között a napi aktivitásodat is nyomon követheted. Itt a pulzusszámról, a lépésszámról és a kalóriafogyasztásodról tájékozódhatsz, és természetesen az edzések indítását és kezelését is itt végezheted el.

Fájó hiány, hogy az óra nem tartalmaz beépített GPS-t, így ezen a téren a telefonodra kell hagyatkoznod sajnos, és ennek megfelelően a figyelemmel kísérhető tevékenységek is igencsak szűkösek. Maradjunk annyiban, hogy komolyabb sporttevékenységhez nem ez lesz a te órád, viszont hobbi sportoláshoz, napi aktivitásod és egészségi állapotod nyomon követéséhez ideális lehet ez az eszköz.

A Xiaomi Amazfit Bip Lite-on természetesen elolvashatod az sms-eket, az alkalmazások üzeneteit és a mobilod értesítéseit. Az eszköz egyik Achilles-pontja azonban, hogy a szöveges üzeneteknél nem mindig képes megjeleníteni az ékezetes betűket, a másik, hogy zenevezérlésre nem fogod tudni használni. A beállítási lehetőségeknél viszont különböző rezgési módot rendelhetsz az egyes értesítőkhöz, így meg tudod őket különböztetni.

Xiaomi Amazfit Bip Lite 3ATM vízállósággal rendelkezik, ez nagyjából arra jó, hogy zuhanyzáskor rajtad maradhat, és kézmosáskor sem gond, ha vizes lesz.
Ez a belépőkategóriás, remek ár/érték arányú okos kütyü, színes és transzreflektív kijelzővel, az alapvető smart funkciókkal felszerelve akár hagyományos óraként is megállja helyét, de egyszerűbb szabadidős tevékenységekhez is kiváló választás lesz.

Amiben viszont lehengerlő ez a termék, az az elképesztően hosszú, akár 45 napos üzemidő. Ezért tényleg nagyon hálás leszel!

Xiaomi Amazfit Bip Lite okosóra okosóra összesítő vélemény

Előnyök:

 •  Szuper ár/érték arány
 •  Kis súly
 •  Akár 45 napos üzemidő
 •  Színes, mindig transzreflektív érintőkijelző

Hátrányok:

 •  A magyar ékezetekkel gondjai vannak néha
 •  GPS hiánya
 •  A zenelejátszást nem irányíthatod vele

További okosóra tesztek