Xiaomi Mi Band 5 okoskarkötő teszt

Xiaomi Mi Band 5 okoskarkötő
Xiaomi Mi Band 5 okoskarkötő

A lehengerlő okoskarkötő

  •  Színes érintőképernyő
  •  Rengeteg funkció
  •  Könnyű tölthetőség
Aktuális ár

Xiaomi Mi Band 5 okoskarkötő okoskarkötő - részletes információk
Márka Xiaomi
Vízállóság 5 ATM (50 m)
Kijelző AMOLED, digitális
Beépített GPS Nincs
Érzékelők Pulzusmérés, Alvásfigyelés, Lépésszámláló, Kalóriaszámítás, Sebességmérés, Távolságmérés, Tempómérés

Kiváló funkciók, barátságos ár és a tetejében még szuperül is néz ki. A méltán népszerű Mi Band 5 jellegzetes nagy kapszulaformájú érintőképernyős kijelzője azonnal levesz a lábadról a szép színekkel és kontraszttal. Könnyed mozdulatokkal navigálhatsz – függőlegesen és vízszintesen is – a Mi Fit applikáció által testreszabott funkciók között. A képernyőt napfényben is kiválóan látod, és van lehetőséged a fényerő szabályozásra is, igaz, ehhez kissé le kell ásnod a menüben.

A karkötő 11-féle sportot támogat, ami lássuk be, bőven elegendő egy átlag felhasználó számára, ugyanakkor nem rendelkezik GPS-szel így csak a háromtengelyes gyorsulásmérőre és giroszkópra tud támaszkodni, ami miatt nem olyan pontos.  Ezt azonban könnyen kiküszöbölheted, ha kéznél van az okostelefonod, hiszen az eszköz rendelkezik Connected GPS-szel, így használhatod a telefonod helymeghatározásait.

Az alapfunkciók mellett a Mi Band 5 kapott  egy csomó okosóra funkciót, beleértve a zenelejátszó és a telefon kamerájának vezérlését, valamint telefonod értesítéseinek tükröztetését. A fitnesz funkciók között pedig nagyon jó kis lehetőségeket kapsz a gyártótól. Személyes kedvencem a PAI (Personal Activity Intelligence) funkció, ami az általad végzett tevékenységek alapján kiszámol egy mutatót, ami  100 fölötti érték esetén megfelelő egészségi állapotra utal. Ez az érték azt jelzi, hogy nem kell tartanod kardiovaszkuláris betegségektől.

A karkötő nemcsak az egyedi megjelenésével kedvez egy kissé a hölgyeknek, hanem egy remek funkcióval is, aminek a segítségével nyomonkövethető lesz a menstruációs ciklus.

Nehéz feladat felsorolni a Mi Band összes funkcióját: a pulzusméréstől, az UV monitorozáson át a stresszfigyelésig millióféle lehetőséget rejt ez az alig pár grammnyi eszköz, ami az éjszakai alvásfigyeléskor és vízállóságának köszönhetően úszáskor is kényelmes, könnyű viselet lesz.

A Mi Band 5 mindenképpen egy tisztességes nyomkövető, számos remek szórakoztató funkcióval, ami segíthet az aktív életmódban, és nem utolsó sorban egyedi divat kiegészítő is, amit az ára is még kellemesebbé tesz.

Nehéz ellenállni neki.

Xiaomi Mi Band 5 okoskarkötő okoskarkötő összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Színes érintőképernyő
  •  Rengeteg funkció
  •  Könnyű tölthetőség

Hátrányok:

  •  Magyar nyelv hiányzik
  •  Beépített fényerő-szabályzó hiánya
  •  Beépített GPS hiányzik

További okoskarkötő tesztek