Xiaomi MI Induction Heating Rice rizsfőző teszt

Xiaomi MI Induction Heating Rice rizsfőző
Xiaomi MI Induction Heating Rice rizsfőző

Csúcstechnológia, páratlan főzési élmény

  •  Kiváló ár/érték arány
  •  Wifi csatlakozás
  •  Saját applikáció
  •  Rengeteg főzési funkció
Aktuális ár

Xiaomi MI Induction Heating Rice rizsfőző rizsfőző - részletes információk
Márka Xiaomi
Űrtartalom 3 l
Teljesítmény 1130 W

A konyhád kis ékszerdoboza lesz ez a letisztult, egyszerű küllemű, mégis szemet gyönyörködtető Xiaomi MI Induction Heating Rice indukciós rizsfőző, ami sokkal több funkcióval rendelkezik, mint a hagyományos rizsfőzők.

Ez az intelligens eszköz mágneses szelepe segítségével szabályozza a rizsfőzőben lévő nyomást, miközben elektromágneses fűtési technológiát alkalmaz a magasabb hőhatékonyság érdekében, így biztosítja a rizs egyenletes főzését. Mondanom sem kell, hogy a végeredmény lenyűgöző lesz!

Amiben azonban igazán egyedülálló ez a termék, az az, hogy wifi kapcsolattal van ellátva, így a MiJia alkalmazás párosításával közvetlenül a telefonodról programozhatod és vezérelheted.

Több mint 3000 rizsfajtához képes beállítani az ideális hőmérsékletet és főzési módot, ehhez elegendő a telefon segítségével beolvasni a rizs csomagolását. Természetesen itt is találsz egy egyszerű digitális kijelzőt, és egy óra-panelt, ha a hagyományos módon szeretnéd a főzést irányítani, vagy beidőzíteni az eszközt.

Ennek az eszköznek minden porcikáját a praktikum jegyében tervezték. A rögzített fedél egyetlen gombnyomásra nyílik, és még a sebessége is ideális (versenytársaival szemben ugyanis nem csapódik fel).

A fedél alatt egy belső fedél, amit könnyedén kivehetsz és elmoshatsz, és szintén itt találsz egy speciális -szintén kivehető – buborék-megszakítót, ami nem engedi, hogy a buborékok kijöjjenek az edényből.

A rizsfőző teste is nagyon kellemes textúrájú, de sajnos az ujjlenyomatok meglátszódnak rajta, így nem árt időnként áttörölgetned.

Fontos megemlítenem, hogy Xiaomi MI Induction Heating Rice egyúttal egy klassz multifunkcionális főző eszköz is, hiszen húst, tengeri herkentyűket éppúgy készíthetsz benne, mint például süteményeket. Ehhez számtalan receptet kínál az applikáció.

Hogy tudok-e hátrányokat mondani? Ezzel gondban vagyok, mert a Xiaomi MI Induction Heating Rice tényleg annyira tökéletes, hogy garantáltan nem fogsz benne csalódni, ha családtaggá fogadod.

Xiaomi MI Induction Heating Rice rizsfőző rizsfőző összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kiváló ár/érték arány
  •  Wifi csatlakozás
  •  Saját applikáció
  •  Rengeteg főzési funkció

Hátrányok:

  •  Digitális kijelző

További rizsfőző tesztek