Xiaomi Mi Scooter 2 elektromos roller teszt

Xiaomi Mi Scooter 2 elektromos roller
Xiaomi Mi Scooter 2 elektromos roller

Szuper ár-érték arány

  •  Jó ár-érték arány
  •  Modern, letisztult dizájn
  •  Könnyű szerkezet
  •  Mobilos applikáció
Aktuális ár

Xiaomi Mi Scooter 2 elektromos roller elektromos roller - részletes információk
Márka Xiaomi Mi
Motor teljesítménye 250 W
Hatótáv 30 km
Maximális sebesség 25 km/h

Kellemes meglepetésként ért, hogy a Xiaomi is gyárt elektromos rollert. Azért is örültem ennek, mert ez a márka jól ismert a kedvező árú, mégis kiváló minőségű termékeiről. Ez a roller pedig sikeresen megerősítette ezt. 

A készülékhez tényleg jó áron juthatsz hozzá. Cserébe a teljesítmény nem eget rengető, azonban hagyományos városi közlekedésre tökéletesen megfelel. A gép lelkét egy 250 W-os motor adja, amit egy Lithium-Ion akkumulátor egészít ki. Ennek a kettőse 30 km-es hatótávot és 25 km/h maximális sebességet tesz lehetővé. Ennél többre pedig nem is lesz szükséged a mindennapos városi utakhoz. 

Mindenképpen pozitívum a modern, letisztult dizájn. Ezen a fronton sajnos néhány felső kategóriás roller is elvérzik, de nem a Xiaomi járgánya. A váz könnyű, mégis tartós aircraft alumínium ötvözetből készült, ami masszív tartást, 100 kg-os teherbírást és szuper könnyű 12,5 kilogrammos súlyt biztosít. Így könnyedén a válladra kaphatod a kicsikét, ha esetleg tömegközlekedéssel is szeretnél utazni. 

A gumik jó minőségűek, levegővel töltöttek és lekerekített szélekkel rendelkeznek a könnyebb manőverezhetőség érdekében. Ami negatívumként írható fel, hogy sajnos nem rendelkezik a járgány felfüggesztéssel, így csak a gumik tompítják majd az út okozta rezgéseket. 

A töltöttségi állapotot leolvashatod a kormányon található intuitív kijelzőről is, de akár használhatod a Xiaomi mobilos alkalmazását is, ahol statisztikákat is találsz az utazásaidról. 

Biztonság szempontjából is jó értékelést adnék ennek a rollernek. Megtalálható benne a jó minőségű tárcsafék, első, hátsó lámpák és csengő is. 

Szóval összességében én úgy gondolom, hogy megint nem kellett csalódnunk a Xiaomi termékében. Egy korrekt teljesítményű, csinos és jó minőségű elektromos rollerről van itt szó. 

Xiaomi Mi Scooter 2 elektromos roller elektromos roller összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Jó ár-érték arány
  •  Modern, letisztult dizájn
  •  Könnyű szerkezet
  •  Mobilos applikáció

Hátrányok:

  •  A motor teljesítménye nem a legerősebb

További elektromos roller tesztek