Xiaomi Mi TV Stick TV okosító teszt

Xiaomi Mi TV Stick TV okosító
Xiaomi Mi TV Stick TV okosító

Olcsó és jó

  •  Szuper ár-érték arány
  •  Rengeteg andoroidos alkalmazás érhető el
  •  Hangasszisztens támogatás
  •  Mindent is tud, amire egy átlagos felhasználónak szüksége lehet
Aktuális ár

Xiaomi Mi TV Stick TV okosító TV okosító - részletes információk
Márka Xiaomi
4K Nem
Belső memória 8 GB
Elsődleges platform Android TV

Olcsó és jó. Tipikus Xiaomi. Nem véletlenül szeretik ezt a márkát annyira sokan, hiszen kiváló minőséget raknak le az asztalra minden egyes alkalommal, cserébe pedig nem kérnek el sokat. Nincs ez másként a Xiaomi Mi TV Stick esetében sem. Ezért ez tökéletes választás lehet azoknak, akik egyszerű, olcsó, de mégis szuper megoldást keresnek.

Bár nem a legfontosabb előnye, de mégis azzal kezdeném, hogy ez a kütyü egyszerűen gyönyörű. És ami a legjobb benne, hogy soha nem fogod látni, mert egy szuper praktikus stick formátumot kapott. Elég bedugnod a tévé hátoldalán található HDMI csatlakozóba és egy életre megfeledkezhetsz róla. Attól eltekintve, hogy innentől élvezheted az okos tévék minden előnyét.

Nézzük is meg gyorsan, hogy mit tud ez a kicsike. Közepes hardveres hátteret kapott, ami hétköznapi használatra tökéletesen megfelelő. 1 GB RAM, egy négymagos processzor és 8 GB belső memória található benne. Támogatja a Wi-Fi 5 szabványt is, ami gigabit feletti sebességet tesz lehetővé. Talán a legnagyobb hátránya, hogy a 4K felbontást már nem tudja hozni, ezért be kell érned a FullHD-vel.

Funkcionalitás tekintetében azonban kifejezetten jónak mondható. Elérhető rajta néhány előre telepített alkalmazás is, mint a Netflix vagy az Amazon Prime. De ezen túl a Google Store-hoz is hozzáférhetsz, ahonnan különböző androidos alkalmazások tömkelegét töltheted le. Legyen szó játékról, hasznos funkciókról vagy bármi másról, itt megtalálod.

Emellett megoszthatsz dolgokat más eszközökről is a Chromecast technológia segítségével. Így simán nézhetsz képeket, videókat vagy más cuccokat a telefonodról, a számítógépedről vagy tabletről.

Támogatja a Google Voice Assistant szolgáltatást is, így hangvezérlésre is képes. De használhatod akár a praktikus és elegáns mellékelt távirányítót is. Ráadásul összekötheted a többi Xiaomi Mi okosotthon eszközzel is, így ezeket is irányíthatod majd rajta keresztül.

Én úgy gondolom, hogy ez egy szuper kis kütyü. Nagyon jó áron juthatsz hozzá és mindent tud, amire egy átlagos felhasználónak szüksége lehet. Szóval ha szeretnél egy jó kis okostévét varázsolni a nagy képernyős, de Wi-Fi-vel nem rendelkező televíziódból, akkor itt a lehetőség.

Xiaomi Mi TV Stick TV okosító TV okosító összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper ár-érték arány
  •  Rengeteg andoroidos alkalmazás érhető el
  •  Hangasszisztens támogatás
  •  Mindent is tud, amire egy átlagos felhasználónak szüksége lehet

Hátrányok:

  •  Sajnos a 4K felbontásra nem képes

További TV okosító tesztek