Xiaomi Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszívó teszt

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszívó
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszívó

Kompakt és egyszerű

  •  Kompakt méret
  •  Praktikus és egyszerű
  •  Kedvező ár
Aktuális ár

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszívó kézi porszívó - részletes információk
Márka Xiaomi Mi
Teljesítmény -
Felületek Univerzális
Bővítmények száma 1

Néha az egyszerű megoldások a legjobbak. Ez a kézi porszívó egyértelműen a minimalizmus jegyében készült, és az eredmény kifejezetten meggyőző lett. Had mutassak be neked egy olcsó, egyszerű, de mégis szuper kis kézi porszívót.

Őszinte leszek. Mindig felcsillan a szemem, amikor rájövök, hogy a Xiaomi termékpalettája újabb háztartási készülékkel bővült, amivel eddig még nem találkoztam. Ezek a kütyük mindig kiváló minőséget, elképesztően okos és praktikus dizájn képviselnek, és nem utolsósorban a márkához hűen, kedvező az áruk. Pont ez a helyzet a kézi porszívójukkal is.

Ezt a kézi porszívót elsősorban azoknak az autósoknak tudom ajánlani, akik szeretik, ha mindig tiszta a kocsijuk. Az apró és praktikus kütyü a vezetőülés közelében is elfér, így mindig kéznél lesz.

Az Mi Vaccum Cleaner Mini egy praktikus kis kütyü, aminek jó hasznát veszed majd az autódban. Kiegészítők szempontjából alulmarad társai mellett, így leginkább tényleg csak az autó takarításához ajánlom őt. Arra viszont egyszerűen tökéletes. Konyhában, esetleg kézműveskedésnél jöhet még jól.

Hogy miért mondom, hogy tökéletes autóban történő használatra. Elsőként azért, mert szuper kompakt és a formatervezése is nagyon praktikus. Egy kisebb, vékony kulacsnak megfelelő méretével szinte bárhol elfér. Szóval nyugodtan benthagyhatod őt az ülés alatt, a kesztyűtartóban vagy bárhol, ahol mindig kéznél lesz. Emiatt az autó takarítása egy szuper gyors műveletté válik, amit akár minden indulás előtt lezavarhatsz pár perc alatt. Ez pedig roppant hasznossá és praktikussá teszi a készüléket. Teljesítmény és extrák tekintetében nincs nagy csoda. De valahol pont ez adja a Xiaomi kézporszívójának a báját. Egyetlen feladatra tervezték, hogy kompakt legyen és felszívja a port. Ezt pedig tökéletesen végzi el. Más nem is kell.

A készülékhez tartozik egy felcsatolható kefés fej, ez könnyíti majd meg a mélyebb zugok elérését. A felszívott kosz egy műanyag tartályba kerül, amit egyetlen gombnyomással kiüríthetsz majd. Így a műveletnek ez a része is szuper egyszerű. Kettős szűrőrendszere gondoskodik róla, hogy a felszívott kosz valóban a tartályban maradjon. Egy könnyen tisztítható fém előszűrő állítja meg a nagyobb koszokat, az apróbb porszemekkel pedig a picike, hengeres HEPA filter bánik majd el.

Amiről még érdemes szót ejteni az az akkumulátor. Ez a kütyü egy kiváló minőségű líthium-ion aksit kapott, ami egyetlen töltéssel akár 30 perc használatot is képes biztosítani. Ennek hatalmas előnye, hogy nem kell majd minden használat után újratöltögetni. Elég lesz hétvégenként feldobni kicsit a töltőre, hét közben pedig akár napi szinten tisztántarthatod vele a kocsit.

Ezt a kézi porszívót elsősorban azoknak az autósoknak tudom ajánlani, akik szeretik, ha mindig tiszta a kocsijuk. Az apró és praktikus kütyü a vezetőülés közelében is elfér, így mindig kéznél lesz. Az állandó tisztaság pedig garantált!

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszívó kézi porszívó összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kompakt méret
  •  Praktikus és egyszerű
  •  Kedvező ár

Hátrányok:

  •  Extrák tekintetében nem kell nagy durranásra számítani

További kézi porszívó tesztek