Anyák napi ajándék ötletek

2024 legmenőbb és legjobb ajándék ötletei egy helyen.

Az anyaságot ősidők óta egyetemes tisztelet övezi, hiszen az életadás képessége egyszersmind az emberi lét záloga is. A modern időkben az anyák ünneplése nemzeteken átívelő eseménnyé vált. Leggyakrabban május első és második vasárnapján tartják, de alig akad hónap, amikor ne volna valamelyik országban anyák napja.

Bár eltérő napokon, de a cél mindenütt közös: köszönetet mondani az édesanyáknak. Ezen a napon adunk hálát szeretetükért, törődésükért és önfeláldozó kitartásukért, hogy felneveltek bennünket. Egyszóval a szeretetünket fejezzük ki az anyukák, nagymamák, dédik és keresztanyukák felé: köszöntő szavakkal, versmondással, anyák napi virágcsokorral vagy anyák napi ajándékkal.

Ajándék ötlet az édesanyáknak

Anyák napján mindenekelőtt a saját anyukánkat köszöntjük fel. A legtöbben – a statisztikák szerint is – nem spórolnak ilyenkor az ajándékon. Mindenki a tőle telhető legszebbet szeretné adni az édesanyjának, ami méltóképpen fejezi ki a szeretetünket. Ez elsősorban egy virágcsokor, de mellette jól mutat egy anyák napjára összeállított ajándékcsomag is.

Boldog anyák napját
Boldog anyák napját

A Boldog Anyák Napját ajándékcsomag egy igazán különleges válogatás, amely méltó ehhez a szép ünnephez. A gyönyörű díszdobozban csupa ínyencség lapul. Van itt Lindt tejcsokoládé, Szamos desszertmarcipán szív és kényeztető szójagyertya kaspóban. Hogy személyesebbé tegyük az ajándékot egy boldog anyák napját feliratú rózsás képeslap is szerepel a válogatásban, amire Te is írhatsz valami kedveset az anyukádnak.

aktuális ár

Ajándék ötlet a nagymamának

Anyák napján természetesen a nagymamákról sem feledkezhetünk meg. Sokunknak a nagymama a második anyuka szerepét tölti be, kiknek ugyanúgy hálával tartozunk. Amennyiben ők nem lennének, mi sem lennénk. Ennek fényében szintén illik méltóképpen megköszönteni őket.

Flamingó virág
Flamingó virág

Az idősebbek gyakran jobban szeretik a cserepes virágot, mint a vágottat, amit aztán akár ki is lehet ültetni a kertbe. Unokaként remek választás lehet egy cserepes orchidea vagy flamingó virágot átnyújtani ezen a napon. Mindkettő igazi egzotikum, így a te nagymamád is biztosan örülni fog neki. Szaporításuk nem könnyű, de azért otthoni környezetben is lehetséges, így a nagyidnak ezzel egy kis elfoglaltságot is adhatsz, főleg, ha szereti a kertészkedést, virággondozást.

aktuális ár

Ajándék ötlet a gyermekeid édesanyjának

Nagyon nemes gesztus, ha anyák napján nem csak az anyukádat köszöntöd fel, hanem azt a nőt is, aki Neked szült gyereket. Ez akkor is igaz, ha esetleg már nem éltek együtt. A gyermekünk születéséért mindenképpen illendő köszönetet mondani ezen a napon.

Gourmet ajándékkosár
Gourmet ajándékkosár

Amennyiben a feleséged – barátnőd, élettársad, párod, kedvesed – szereti a különleges finomságokat, te pedig mindent megadnál neki, akkor a Gourmet Ajándékkosár méltóképpen fejezi ki a háládat a közös gyermekeitekért. Igazi gasztro finomságok és különlegességek találhatók itt, mint például a szarvasgombás akácméz vagy a tokajis libamáj pástétom. Azonban még csokoládé különlegességek, tea, pezsgő és illatos gyertya is az összeállítás része. A kosár pedig esztétikailag önmagában is megállja a helyét, azt fejezed ki vele, hogy a megajándékozott fontos neked, odafigyelsz minden részletre.

aktuális ár

Ajándék ötlet a keresztanyádnak

Régi időkben, de talán még sok helyen ma is meglehetősen komolyan veszik a keresztanyaságot, hiszen a keresztanyának kell felnevelnie a gyermeket, ha esetleg a szülőkkel történik valami. Normális esetben pedig a keresztszülő az anyuka mellett támogatja a gyereket, és minden segítséget megad neki az életben. Anyák napján tehát a keresztanyuknak is jár a taps és a köszöntés.

Vidámság virágcsokor
Vidámság virágcsokor

A meglepetés persze nagyon sok minden lehet. Mi most egy virágcsokrot ajánlunk Neked, de nem akármilyet. A Vidámság virágcsokor, csupa szín és illat, hektikussága teszi olyan bűbájossá, amilyen. Rózsából van itt fehér és lila is, de vadvirág is fűszerezi az összeállítást. Egyszerre kedves és különleges, aki szereti a virágokat, biztosan örülni fog neki.

aktuális ár

Ajándék ötlet az anyuka kollégának

Az anyák napját céges környezetben is kedves gesztus megünnepelni. A nők napja mellett ezúttal azoknak a hölgyeknek kedveskedhetünk, akik a munka mellett anyai teendőiket is képesek ellátni. Amennyiben van rá lehetőség, éljünk vele.

Fehér liliom Milkával
Fehér liliom Milkával

Céges környezetben mindig szerencsés választás, ha valami kreatívat, egyúttal pedig kedveset adunk. A Fehér liliom Milkával valójában egy csoki csokor, hiszen az élethű virág kétféle ínyencséggel is kiegészül. A kedves gesztust minden gyerekes kolléganő értékelni fogja.

aktuális ár

Ajándék ötlet újdonsült anyukának

Anyává válni az élet legfontosabb eseménye, így nemrég szült rokonaidat, barátaidat is nyugodtan köszöntsd fel ezen a napon. A virág mellett azonban itt esetleg gondolhatsz valami praktikusra is, persze a megfelelő csomagolásba öltöztetve.

Szívecske baba ajándékcsomag
Szívecske baba ajándékcsomag

A Szívecske Baba Ajándékcsomag egy kiváló választás az újdonsült anyukának és a babának is. A kedves, ugyanakkor tetszetős, szív alakú, rózsaszín ajándékdobozban csupa hasznosság található, ami a mindennapokban ugyancsak kapóra jöhet. Van itt babaápoló olaj, nedves törlőkendő, Sudocream a babának és Nivea kézkrém is a gondoskodás jegyében. Azonban az összeállításból a rágóka és egy finom csokoládé sem hiányozhat.

aktuális ár

Köszöntsd édesanyádat és a Neked fontos nőket egy szép anyák napi meglepetéssel!

Ha hasznosnak találtad a cikket oszd meg barátaiddal is!

Még több ajándékötlet