Támogatott tartalom  
Ralf.hu olvasók által támogatott oldal. Ha a hivatkozásainkon keresztül vásárolsz, jutalékot vagy egyéb kompenzációt kaphatunk. Ez számodra nem növeli a termék árát.
Hirdess itt  
Hirdetési lehetőségekről részletesebben itt olvashatsz: Médiaajánlat

Visszakaptam a fájdalommentes mozgás szabadságát a Golden Tree Active Move-val

Golden Tree Active Move borítókép

Rutinos ízületes vagyok, így az elmúlt három évben volt szerencsém vagy féltucatnyi ízületerősítő készítményt is kipróbálni, több-kevesebb sikerrel. Most viszont egy hónapon át tesztelhettem a Golden Tree Active Move termékét, amit hosszas kutatómunka után választottam ki. Egészségügyben dolgozó szakemberként tudom, hogy az ízületi gyulladás komplex kezelést igényel, én viszont nem szerettem volna 4-5-féle étrend-kiegészítőt és fájdalomcsillapítót szedni folyamatosan. Korábbi tapasztalataim szerint a többféle készítmény hátulütője, hogy ronthatják egymás felszívódását. Így soha nem lehettem biztos abban, hogy mennyi hasznosul a bevitt hatóanyagokból. Egyértelmű volt számomra, hogy csakis egy olyan különleges, többféle optimális hatóanyag-tartalommal bíró kapszulás formula jöhet szóba, ami több fronton is segítséget nyújt a tüneteimre. Ekkor találtam rá a Golden Tree Active Move-ra.

Miért esett a választásom épp a Golden Tree Active Move-ra?

A keresés során a legfontosabb szempont az volt, hogy olyan terméket találjak, ami tetemes mennyiségű kollagént (a kötőszövetek, az ízületek, az izmok, az inak, a porcok, természetes összetevője) tartalmaz. Fontos, hogy ne maradjon ki belőle a II-es típusú kollagén sem (ezt előszeretettel hagyják ki ugyanis a hasonló termékekből, pedig a porcok egészsége szempontjából rendkívül fontos). További lényeges szempont volt, hogy a termék képes legyen a gyulladást is kordában tartani, és ne kelljen többé NSAID-okkal (nem-szteroid gyulladáscsökkentők) tömnöm magam. Nemcsak a saját életemben, de egészségügyisként is nap mint nap tapasztalom, hogy bár a mozgás rendkívül fontos lenne az ízületi problémák kezelésében, sajnos a fájdalom a legalapvetőbb tevékenységekben is korlátozza a betegeket. A fájdalommentes mozgás viszont elengedhetetlen ahhoz, hogy örömmel és rendszeresen húzzunk sportcipőt, majd átmozgassuk magunkat. Ebben is hathatós segítséget reméltem a Golden Tree Active Move-tól. A termék kézhezvételének pillanatában már egy hónapja nem jártam a korábban rendszeres edzéseimre.

Kinek jó választás a Golden Tree Active Move?

Az ízületi fájdalom miatt időnként a leghétköznapibb dolgok is kivitelezhetetlennek tűnnek. Amennyiben hosszabb ideig kell ülnöd, guggolnod, vagy váratlanul berobban egy időjárási front, akkor azonnal érzed a késszúrásszerű majd lüktető fájdalmat az ujjaidban, csuklódban, térdedben vagy a csípődben. Egy zokni felhúzása, a fésülködés, egy email begépelése vagy a lakás kiporszívózás is kihívások elé állíthat, ha pedig korábban sportoltál, akkor sajnos elképzelhető, hogy az aktív mozgásnak is búcsút kell mondanod. Hidd el, én aztán valóban átérzem, mit élsz át nap mint nap, hiszen jómagam is évek óta kínlódok ezekkel a tünetekkel, amelyek még inkább felerősödtek, ahogy közeledek az 5. ikszhez. A Golden Tree Active Move az egyetlen étrend-kiegészítő, ami nemcsak az ízületi gyulladás okozta fájdalmat kezeli, de hosszú távon is garanciát jelent arra, hogy ízületeid jól funkcionáljanak, megtartsák mozgékonyságukat és rugalmasságukat. Különösen ajánlom a menopauzán átesett hölgyeknek, akik a hormonális változások miatt még inkább ki vannak téve a porckopás és ízületi gyulladás okozta, az életminőséget jelentősen megrontó tüneteknek.

Golden Tree Active Move csomagolás

Mit kell tudni a Golden Tree Active Move-ról?

A Golden Tree Active Move-val nemcsak a fennálló akut panaszokat (gyulladás és ízületi fájdalom) tudod kezelni, de a készítmény hosszú évekre biztosítja az ízület alkatrészeinek, a porcoknak, a csontoknak, valamint a szalagoknak és izmoknak az egészségét. A rendszeres és következetes használat garancia arra, hogy oldódni fog a testedet feszítő merevség, könnyeddé és fájdalommentessé válik a mozgás, és leszámolhass az életedet megkeserítő ízületi gyulladással. Amikor úgy érzed, hogy szinte már lángol a tested a fájdalomtól, amikor minden egyes ínad megfeszül, és a térdedben lévő almányi duzzanat miatt már tapodtat sem bírsz mozdulni, a Golden Tree Active Move kapszula szinte napokon belül helyreállíthatja mozgásfunkcióidat.

Abban az esetben, ha reggelente kész kínszenvedés felkelni az ágyból, és a térded hajlítása – kinyújtása vagy a csípőd bemozgatása is nehézséget jelent, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy meddig akarsz még fájdalomcsillapítókat szedni. A Golden Tree Active Move természetes ízületi fájdalomcsillapítóként csökkentheti a gyulladást, és mérsékelheti a hasogató gyötrelmet. Mindezt mellékhatások, felesleges adalékanyagok nélkül. A termék számomra legmeggyőzőbb tulajdonsága, hogy az önmagába is ütős természetes hozzávalók mellett olyan hatóanyagokat is tartalmaz, amelyek egymást támogatva segítik a felszívódást és egészíti ki a főbb összetevők hatását. A hatékonyságról pedig akár 5 napon belül te magad is meggyőződhetsz.

Ezek voltak az első benyomásaim a Golden Tree Active Move tesztelése során

A termék kisebb papírdobozban érkezett. Kellemes meglepetésként ért, hogy az egyébként korrekt csomagolás maximálisan környezetbarát volt, és nem tartalmazott műanyagfóliát sem. A dobozban a kapszulák mellett egy meglepetéskupon is várt. Sőt, a csomag megérkeztét követő napokban az email fiókomban is landolt néhány levél a cégtől, amelyben további hasznos tippeket kaptam a termék használatához. A 60 db kapszula egy elegáns, aranykupakkal ellátott átlátszó dobozban kapott helyet részletes használati utasítással és a hatóanyagok felsorolásával. Bevallom, a korábban használt ízületvédő készítmények miatti rossz tapasztalataim miatt kissé tartottam a kapszulák illatától, különösen a borskivonat miatt. De szerencsére teljesen felesleges volt az aggodalom. A dobozt kinyitva finom, enyhén citrusos illat csapott meg, és pár korty vízzel gond nélkül és könnyen csúszott le a kisméretű kapszula.

Active Move dobozban

Golden Tree Active Move – tapasztalataim használat közben

Amikor elkezdtem a készítményt szedni, épp egy keményebb hónapon voltam túl, mert javában zajlott a munka (paprikaültetés) a fóliában, ami bizony elég rendesen igénybe vette a térdeimet. A hétvégi 10-16 órányi guggolás és térdepelés után estére már nem bírtam fájdalom nélkül kiegyenesedni, amin a jól bevált kineziótapasz is csak mérsékelten enyhített. A lehető legjobb időszakban érkezett tehát a teszttermék, amit azonnal el is kezdtem szedni. Kezdetben reggel éhgyomorra és vacsora után vettem be az előírt adagot. Pár nap használat után azonban be kellett látnom, hogy érdemes a használati útmutatót követni, és minden alkalommal az étkezések utánra időzíteni a kapszula bevételét. Valószínűleg a termékben lévő borskivonat miatt alakulhatott ki egy rövidebb ideig tartó enyhén bizsergő érzés a torokomban. Szerencsére ezt a kellemetlen érzést gyorsan orvosolta az étkezést követő használat.

A kapszulákat egy hónapig szedtem, napi két alkalommal. Kb. egy hét után éreztem először, hogy a fájdalmak és a reggeli súlyos ízületi merevség fokozatosan enyhülni kezdett, és a szedést követő bő egy héttel később már úgy keltem fel, hogy teljesen meg is szűntek a panaszaim. Két hét használat után edzésre is elmerészkedtem (amire az elmúlt időszakban nem nagyon volt példa), és bár igyekeztem óvatosan átmozgatni magam, legnagyobb megdöbbenésemre, nem okozott semmiféle gondot sem a komolyabb súlyokkal végzett munka, sem az ugrálásokkal teletűzdelt kardiómozgás.

Active Move kapszulák

Ez a véleményem a Golden Tree Active Move-ról összességében

Így a teszt végére elárulhatom, hogy alapvetően szkeptikus vagyok az étrend-kiegészítő kapszulákkal kapcsolatban. És a Golden Tree Active Move-val kapcsolatban is voltak fenntartásaim: vajon képes-e napi 2 db kapszula egy olyan összetett egészségügyi problémát kezelni, mint az ízületi gyulladás és beszűkült mozgástartomány? Ha korábban csak fájdalomcsillapítókkal tudtam átvészelni egy fizikailag is megterhelőbb hetet, akkor egy növényi hatóanyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő vajon mit tud kezdeni egy évek óta fennálló problémával? Nagyjából egy hétnyi szedés elegendő volt ahhoz, hogy a termék meggyőzzön arról, hogy erre a problémára is van megoldás, és nem kell lemondanom az aktív sportos életmódról. A fájdalmak, a lábaimat fogva tartó zsibbadás valóban mérséklődtek, majd meg is szűntek, és a mozgásomban sem tapasztaltam a korábbi merevséget. Bátran kijelenthetem, hogy számomra eddig ez az egyetlen olyan ízületi fájdalomcsillapító, ami maximálisan beváltotta az ígéreteit.

Fontos azonban elmondanom, hogy önmagában egyetlen étrend-kiegészítőtől sem várhatsz csodát. Fennálló ízületi gyulladás és mozgásszervi fájdalmak esetén a rendszeres orvosi kontroll mellett kötelező a napi mozgás, hogy hosszú távon megőrizhesd ízületeid és csontjaid egészségét. A Golden Tree Active Move ehhez nyújt hathatós segítséget a gyulladás csillapításával, valamint olyan aktív és komplex hatóanyagokkal, amelyek egymás hatását erősítve támogatják az optimális hasznosulást szervezetedben.

Pontszám: 9