Támogatott tartalom  
Ralf.hu olvasók által támogatott oldal. Ha a hivatkozásainkon keresztül vásárolsz, jutalékot vagy egyéb kompenzációt kaphatunk. Ez számodra nem növeli a termék árát.
Hirdess itt  
Hirdetési lehetőségekről részletesebben itt olvashatsz: Médiaajánlat

Golden Tree Liver Complex vélemény: a legjobb választás a makacs hasi zsírpárnák ellen

Golden Tree Liver Complex májtisztító, zsírégető kapszula

Amióta az eszemet tudom, minden egyes laborvizsgálat után a fejüket fogták az orvosaim, amikor megpillantották a sok-sok csillagot a májfunkciós paramétereim mellett. Nem iszom alkoholt, nem dohányzom, és komolyan mondom, hogy nálam jobban senki nem figyel az egészségére, de a májam valahogy mégsem funkcionál jól. Néhány héttel ezelőtt egy munkaalkalmassági vizsgálat miatt újabb laborra volt szükségem, amiből kiderült, hogy a májamra bizony ráférne egy kis tehermentesítés. Ehhez korábban főként méregtelenítő teakeverékeket használtam, ami igencsak macerás volt. És nem rajongok különösebben a gyógynövényes ízvilágért sem. Ekkor – mint egy égi jel – lehetőséget kaptam a Golden Tree Liver Complex tesztelésére, amit négy héten át fogyasztottam. Amennyiben kíváncsi vagy, milyen tapasztalatokat szereztem a termékről, olvass tovább, mert érdekes lesz!

Miért esett a választásom épp a Golden Tree Liver Complex-re?

Őszintén? Az elmúlt fél évben turbóra kellett kapcsolnom a tanulmányaimban, minden lehetséges merényletet elkövettem a testem ellen. A rendszertelen étkezéseimbe nem egyszer becsúsztak a péksütemények, gyorséttermi kaják és cukros nassolnivalók is. Az edzéseket nem tudtam bepasszírozni a feszített életvitelembe, így szép lassan felkúszott rám 5 kg-nyi felesleg. Leginkább az keserített el, hogy minden egyes grammocska plusz a hasamra koncentrálódott, ahonnan eleve kínkeservvel tudok lefogyni, mióta a változókori hormon-megborulásban vagyok.

Nem hiszek a fogyasztó kapszulákban, inkább a következetes, hosszú távú életmódváltásban. Ehhez azonban úgy éreztem, hogy szüksége lesz a szervezetemnek egy kis támogatásra. Éveken át vezettem egy bioboltot, így tudom, hogy a máj működése a szervezet egészére kihat. A test pedig rengeteg vészjelzést ad le, amikor méregtelenítő szerve túlterhelt vagy gyulladt. Krónikus fáradtság, gyakori fejfájás, megmagyarázhatatlan bőrproblémák, hasi puffadás, koncentráció zavar – nos, nálam ezek már mind megvoltak, így nem volt kérdés, hogy olyan készítményre lesz szükségem, ami elsősorban a májműködésemnek kedvez. Mivel a májméregtelenítés szentháromsága számomra a máriatövis-pitypang-kurkuma kombó, ezért csak olyan termék jöhetett szóba, ami ezeket az összetevőket is tartalmazza. És itt jött képbe a Golden Tree Liver Complex.

Ezek voltak az első benyomásaim a Golden Tree Liver Complex tesztelése során

A termék a cég logójával ellátott, diszkrét, hófehér dobozban érkezett. Örömmel tapasztaltam, hogy a buborékfólia helyett natúr papírral bélelték ki. Mivel egy kifejezetten természetes, gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítőről van szó, így sokkal kellemesebb érzés volt a termékkel való első találkozás. A kis homokszínű kapszulák egy átlátszó tégelyben érkeztek, amit egy aranyszínű zárókupakkal láttak el. A doboz fekete-arany kontrasztja nagyon tetszetős arculatot ad, bár – bevallom – kissé szokatlannak találom, hogy a termék nem kapott külön papírdobozt. Emiatt mindenképpen érdemes sötét helyen, napfénytől elzárva tartani, hiszen a benne lévő összetevők könnyen károsodhatnak.

Liver Complex kapszula kibontás után

A dobozban a kapszulák mellett egy meglepetéskupon is érkezett. Sőt, miután kézhez kaptam a terméket, további email-ek is érkeztek a cégtől, amelyben számtalan praktikus tippet osztottak meg a termék használatával kapcsolatban. Mivel előzőleg már utánajártam, hogy a kapszulákban bors és kurkuma is található, így félve nyitottam ki a dobozt. Ezt a két erőteljes illatú és aromájú gyógynövényt ugyanis nem mindig sikerül a gyártóknak jól bekapszulázni. Nálam sok étrend-kiegészítő azért végezte korábban a kukában, mert rendkívül szagérzékeny vagyok. Szerencsére a Golden Tree Liver Complex kapszulái teljesen illatmentesek, könnyedén lenyelhetőek, és semmiféle mellékízt nem tapasztaltam, mikor először teszteltem.

Kinek jó választás a Golden Tree Liver Complex?

Abban az esetben, ha te is nap, mint nap bosszankodva veszed tudomásul a pocakodon megjelenő úszógumit, az étkezések után puffadtnak érzed magad, az emésztéseddel is gondjaid adódnak, és az étvágyadat sem bírod kordában tartani, akkor szinte biztos, hogy az emésztőrendszeredben van a hiba. Az ebéd utáni kajakóma, a viszkető-irritált bőr, no meg a folyamatos koncentráció-hiány is mind-mind egy nagy piros felkiáltójel, ami azt jelzi, hogy gond lehet az emésztéseddel.

Hogy egy szemléletes példával éljek: olyan ez az egész, mint amikor folyamatosan áramlana a kerti öntözőcsövön a víz, de valaki rálép. A dugulás miatt egyre csak halmozódik a víz, majd szétfeszíti a csövet, ami miatt nem tudsz locsolni a kertben. Nos, nagyjából ez történik a szervezetedben is, ha az emésztőrendszeredet alkotó nagy csőhálózatban valami zavar keletkezik.

A Golden Tree Liver Complex abban különbözik a hasonló májműködést támogató készítményektől, hogy a méregtelenítő gyógynövények mellett az anyagcserédet serkentő, a súlykontrollt támogató, a zsír-anyagcserét felpörgető összetevők is vannak benne, így zavartalanná teszi az emésztőrendszer működését, és már egy hathetes kúrát követően centikben mérhető eredményre számíthatsz. Sőt, a soron következő májlaborod is garantáltan jobb kedvre fog deríteni!

Mit kell tudni a Golden Tree Liver Complex-ről?

Évek óta figyelemmel kísérem a különféle májméregtelenítő termékeket, gyógynövényeket és étrend-kiegészítőket. Ezek alapján úgy gondolom, hogy a Golden Tree Liver Complex az egyetlen olyan májműködést segítő kapszula jelenleg a piacon, ami a a túlterhelt máj okozta problémákra komplex megoldást nyújt. Természetesen alap, hogy ennek a készítménynek is a máj védő- és méregtelenítő összetevők (máriatövis, pitypang, articsóka, kurkuma) adják a fő hatóanyagait. A jól funkcionáló májnak azonban tökéletes munkát kell végeznie az emésztő folyamatok során.

Golden Tree Liver Complex hatóanyagok

Szerintem ez a termék attól különleges, hogy egyszerre képes méregteleníteni, helyre teheti szelíd, természetes összetevőkkel az emésztésedet, és harmonizálhatja az anyagcserédet is. Így nemcsak a korábbi megmagyarázhatatlan tüneteidet (viszketés, hányinger, székrekedés, fejfájás, mentális fókusz hiánya) tüntetheti el nyomtalanul, de a testsúlyodat is normalizálhatja.

Golden Tree Liver Complex– ezt tapasztaltam használat közben

Épp egy életmódváltás kellős közepén érkezett meg hozzám a termék. Mivel sok időm nem volt vele foglalkozni, így megkönnyebbülve láttam, hogy csak annyi a dolgom, hogy a napi két kapszulát bevegyem. Hála az égnek, a használat során tökéletesen be tudtam illeszteni a napi rutinomba: a kapszulák teljesen íz-és illatmentesek, könnyű lenyelni őket- két-három korty víz elegendő is hozzá. Négy hét használat után nem vártam hatalmas súlycsökkenést, de tény, hogy különösebb erőfeszítés nélkül mégis csak lement rólam 1 kg. Mivel a haskörfogatomat megszállottan mérem, így a szabócenti is igazolta a tükörben látottakat. Aminek azonban még jobban örültem, hogy a hónapok óta kísérő ólmos fáradtság és koncentrációs nehézségek is mérséklődtek. Vagyis úgy tűnik, hogy a Golden Tree Liver Complex kezelésbe vette a májamat, ami végre rendesen teszi a dolgát.

Liver Complex csomagolás

Ez a véleményem a Golden Tree Liver Complex-ről összességében

Olyan volt számomra ez a négy hét, mint egy hosszú vízbemerülést követő mély levegővétel. Határozottan jobb közérzettel, több energiával felvértezve és 1 kg mínusszal zártam a kúrát, és amire nem számítottam: a hasamon lévő makacs zsírpárnából is sikerült valamicskét lefaragnom.  A tisztánlátás kedvéért azért elmondanám, hogy ettől hosszabb és következetesen végigvitt kúrára van szükséged ahhoz, hogy az emésztésedet gatyába rázza ez a szuper kis készítmény. Azonban mindenképpen érdemes hosszú távon elköteleződni mellette!

Pontszám: 8