Gorenje W2S846LN mosógép teszt

Gorenje W2S846LN mosógép
Gorenje W2S846LN mosógép

Szuper extrás mosógép

  •  Jó ár-érték arány
  •  Szuper hasznos extrák és funkciók
  •  Nagy teljesítmény
  •  Alacsony fogyasztás
Aktuális ár

Gorenje W2S846LN mosógép mosógép - részletes információk
Márka Gorenje
Típus Előltöltős mosógép
Energiaosztály A+++
Mosókapacitás 8 kg

Ez a Gorenje mosógép egy kicsit drágább árkategóriába esik, cserébe viszont teljesítmény szempontjából is kiváló, illetve rengeteg hasznos extrával rendelkezik. Elsőként nézzünk rá a nyers adatokra.

Egy A+++ besorolású masináról van szó, ami éves szinten 155 kWh áramot és 10214 liter vizet fogyaszt el. Ez kifejezetten jónak mondható, tekintve, hogy a maximális töltetsúly 8 kilogramm. A centrifugára sem lehet panasz, hiszen percenként akár 1400-as fordulatszámra is képes. Amit még érdemes kiemelni az a zajszint, ami ekkora teljesítmény mellett is képes alacsony maradni, mindössze 54 dB.

A készülék egy szuper egyszerűen kezelhető felülettel rendelkezik, amin néhány gomb, egy tárcsa és egy nagy méretű, fontos információkat tartalmazó kijelző található. Összesen 14 program közül választhatsz majd, amik gyárilag megtalálhatóak a gépben. Ezek között vannak alapvető dolgok, mint a pamut vagy a kézi mosás. Emellett azonban megtalálhatóak fullosabb dolgok is, mint például az Automatikus Mosás, ami a töltethez igazít mindent. Vagy ott van a 20 perces gyors mosás, az anti-allergén program, a tollpárna mosás és a dobtisztító program is.

Ezen kívül a készülék rendelkezik még néhány hasznos extrával. Ilyenek az időzítő, a 3D hullámokkal ellátott dob belső, és az, hogy akár mosás közben is hozzáadhatod a kimaradt ruhákat a töltethez. Érdemes még pár szót ejteni az Ion Wash programról is. Ez a mosógép beépített ion generátorral rendelkezik, ami segít megtisztítani a ruhákat a bacilusoktól is, de emellett a foltokat is 30 %-kal hatékonyabban távolítja el.

Mindent összevetve szerintem ez egy szuper kis masina, ami számos hasznos és okos extrával rendelkezik. Nagy teljesítményével és praktikus kialakításával bármilyen háztartásban könnyedén megállja majd a helyét.

Gorenje W2S846LN mosógép mosógép összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Jó ár-érték arány|Szuper hasznos extrák és funkciók|Nagy teljesítmény|Alacsony fogyasztás

Hátrányok:

  •  Valamivel drágább árkategóriába tartozik

További mosógép tesztek