Reebok ZR10 Jet 300 szobakerékpár teszt

Reebok ZR10 Jet 300 szobakerékpár

Minőségi szobabicikli, elfogadható áron

  •  Állítható szerkezet, könnyű személyre szabhatóság
  •  Változatos edzésprogramok
  •  Egyszerűen állítható nehézségi szintek
Aktuális ár

Reebok ZR10 Jet 300 szobakerékpár szobakerékpár - részletes információk
Márka Reebok
Vezérlés típusa Elektronikus
Lendkerék súlya 9 kg
Ellenállási fokozatok száma 32

Korrekt ár, stabil szerkezet és változatos edzési lehetőségek jellemzik ezt a Reebok szobakerékpárt. Ha olyan gépet keresel, ami komoly edzést tesz lehetővé, de még megfizethető áron, akkor jó helyen jársz.

A készülék 32 szinten állítható elektromos ellenállásvezérléssel rendelkezik, viszont ennek ellenére nem lesz szükséged konnektorra a működtetéshez. Ennek nagy előnye, hogy bárhova helyezheted a szobában és soha nem kell majd kerülgetned a zavaró vezetékeket edzés előtt vagy után.

Könnyen áttekinthető konzollal rendelkezik, amin nyomon követheted az edzéssel kapcsolatos legfontosabb adatokat, mint az időt, a sebességet és az elégetett kalóriákat. Így aztán minden alkalommal, amikor felállsz a szobakerékpárról, pontosan láthatod, hogy mennyit haladtál az ideális alakod eléréséhez vezető úton.

Ahhoz, hogy mindig a megfelelő terhelést kaphasd egy edzés alkalmával, elengedhetetlen a változatos és könnyű személyre szabhatóság. A Reebok szobabiciklije ezt a nagy skálán szabályozható ellenállással és a 21 különböző felhasználói programmal biztosítja. Nagy jelentősége van a markolatba szerelt pulzusmérőnek is, hiszen ennek segítségével számszerűsítve láthatod majd, hogy mennyire megterhelő számodra az adott edzés.

A kényelmes edzést a stabil felépítésen túl, az állítható alkatrészek garantálják. A nyerget, a kormányt és a pedált egyaránt beállíthatod a saját magasságodnak megfelelően. Ez különösen előnyös, ha többen is használjátok majd a gépet.

Mindent összevetve egy komoly és jó minőségű gépről van szó, amit bátran tudok ajánlani.

Reebok ZR10 Jet 300 szobakerékpár szobakerékpár összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Állítható szerkezet, könnyű személyre szabhatóság
  •  Változatos edzésprogramok
  •  Egyszerűen állítható nehézségi szintek

Hátrányok:

  •  Nehezebb összeszerelni

További szobakerékpár tesztek