Beats Studio 3 fejhallgató teszt

Beats Studio 3 fejhallgató
Beats Studio 3 fejhallgató

Legendás fejhallgató Dr.Dre-től

  •  Szuper hangzásvilág
  •  Modern, stílusos külső
  •  Prémium minőség
  •  Egyedülállóan erős akkumulátor
Aktuális ár

Beats Studio 3 fejhallgató fejhallgató - részletes információk
Márka Beats by Dre
Fejhallgató típusa Fül köré illeszkedő
Frekvencia-átvitel 20-20000 Hz
Csatlakozás Vezeték nélküli

Ha az elmúlt pár évben akár csak távolról is belenéztél a fejhallgatók világába, akkor biztosan hallottál a Beats márkáról. Ezek a készülékek a legendás rapper és producer, Dr.Dre titkos laboratóriumából kerültek ki és ennek megfelelően semmi máshoz nem fogható minőséget és hangzásvilágot tesznek le az asztalra. Természetesen ezzel együtt az áruk is elég borsos, de hát a minőséget meg kell fizetni, ugyebár. 

A Studio3 egy fül köré illeszkedő modell, ami természetesen elsőosztályú párnázottsággal, kényelmes kialakítással és modern, lélegzetelállítóan szép dizájnnal rendelkezik. Pozitívum még, hogy hatalmas színválaszték érhető el és minden változat csoda szépre sikerült. 

Természetesen elvárható, hogy ebben az árkategóriában a fejhallgató vezeték nélküli legyen és ezt meg is kapjuk. Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatod és akár 10 méterig is elér a hatótávolsága. Az akkumulátor üzemidejére sem lehet panasz, hiszen akár 22 órát képes csapatni a legkirályabb dalokat megállás nélkül. És ha ez még nem lenne elég, akkor megemlíteném a Fast Fuel technológiát, aminek köszönhetően 10 perc töltés képes 3 órányi használatot biztosítani. Szóval akkor sincs okod az aggodalomra, ha indulás előtt veszed észre, hogy lemerült a fejhallgató. 

Ahogy minden valamire való vezeték nélküli fejhallgatónál, úgy itt is alaptartozék a beépített mikrofon. Ezt használatod telefonálásra is, de az iCloudhoz is csatlakoztatható a füles, így még több lehetőség nyílik majd meg előtted. A fülesen található amúgy hangerő szabályzó is, szóval tényleg csak a legvégső esetben kell majd zsebbe nyúlni a telefonodért. 

Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy ez a fejhallgató nem csak a nevével és a hasznos kis extráival hódít, hanem a hangzásvilága is egyedülálló. A minőségi alkatrészeken és felépítésen túl közreműködik ebben még az aktív környezeti zaj kiszűréséért felelős, úgynevezett Pure ANC rendszer is. Így aztán tényleg semmi sem állhat közéd és a minőségi zenehallgatás közé. 

Ha igazi felső kategóriás fejhallgatót keresel, aminek nem csak a hangzásvilága nagyszerű, de modern és divatos is, akkor a Beats lesz az, amire neked szükséged van!

Beats Studio 3 fejhallgató fejhallgató összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper hangzásvilág
  •  Modern, stílusos külső
  •  Prémium minőség
  •  Egyedülállóan erős akkumulátor

Hátrányok:

  •  Viszonylag drága

További fejhallgató tesztek