Panasonic RP-HF100 fejhallgató teszt

Panasonic RP-HF100
Panasonic RP-HF100

Top olcsó fejhallgató

  •  Szuper olcsó ár
  •  Jó hangzásvilág
  •  Kényelmes viselet
Aktuális ár

Panasonic RP-HF100 fejhallgató - részletes információk
Márka Panasonic
Fejhallgató típusa Fülre illesztkedő
Frekvencia-átvitel 10-23000 Hz
Csatlakozás Vezetékes

Ahogy minden toplistánál, úgy most is gondoltam azokra, akik olcsóbban szeretnék megúszni ezt a vásárlást. Ha alacsonyabb a keret, akkor könnyű abba a hibába esni, hogy egy gyengébb minőségű készüléket veszel, amit később nagyon megbánthatsz. Ez a veszély nem fenyeget, ha a Panasonic fejhallgatóját választod. Már a márkanév is bizonyos szintű garancia arra, hogy nem egy olcsó gagyiról van szó. A hangzás és a minőség pedig bőven alátámasztja ezt. 

Egy fülre illeszkedő fejhallgatóról van szó, ami kényelmes párnázással és állítható pántokkal rendelkezik, így akár hosszabb használat esetén sem lesz zavaró a viselése. Természetesen ebben az árkategóriában inkább a vezetékes kivitel a jellemző, ahogy jelen esetben is. A kábel 1,2 méter hosszúságú és a szokásos 3,5 mm-es jack dugasszal csatlakoztatható. Ez a hosszúság tökéletesen megfelel ha utazás közben vagy számítógépnél használnád a kicsikét. TV és kanapé közötti távra azonban már valószínűleg rövid lesz.

A kiváló hangzásvilágról a 30 mm-es neodímium hangszórók gondoskodnak. A frekvencia-átvitel valamivel tágabb, mint azt a többi fülesnél megszokhattuk: 10 és 23000 Hz közötti. Ez elméletben mélyebb basszusokat jelent, gyakorlatban azonban a legtöbben nem sok változást fognak érzékelni belőle, az emberi hallás sajátosságai miatt. 

Ami viszont egy érezhetően hasznos pozitívum az az összecsukható konstrukció, ami praktikus tárolást tesz lehetővé és segítségével elkerülheted az esetleges rongálódásokat, amikor éppen nem használod a fejhallgatót. 

Maga a dizájn nem egy nagy szám, teljesen átlagos kinézet, kényelmes viselet, semmi egyedi. Annyit még megemlítenék, hogy különböző színekben is elérhető, ha esetleg mégis szeretnél eltérni az egyszerű fekete megoldástól. 

Összességében én úgy vélem, hogy ezért az árért cserébe nagyon jó vásárt jelent a Panasonic fejhallgatója. Emiatt jó szívvel tudom ajánlani bárkinek, aki szeretne egy jó kis kütyüt, de nem akar érte túl sokat kiadni. 

Panasonic RP-HF100 fejhallgató összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper olcsó ár
  •  Jó hangzásvilág
  •  Kényelmes viselet

Hátrányok:

  •  Totál hétköznapi megjelenés, semmi csili-vili extra

További fejhallgató tesztek