Timeless Tools vibrációs tréner teszt

Timeless Tools vibrációs tréner
Timeless Tools vibrációs tréner

Olcsó vibrációs tréner

  •  Kedvező ár
  •  Stabil kialakítás
  •  Távirányító
  •  Többféle edzési lehetőség
Aktuális ár
Ha még mindig nem találtad meg álmaid fitneszgépét, akkor pont jó helyen jársz. Talán a Timeless Tools vibrációs trénere lesz az, amire szükséged van. Lássuk, hogy miért!

Timeless Tools vibrációs tréner vibrációs tréner - részletes információk
Márka Timeless Tools
Típus Mini vibrációs gép
Amplitúdó
Rezgési sebesség Maximum 60 Hz
Teherbírás 120 kg

Eredményes edzés, akár kezdőknek is

A vibrációs trénerek legnagyobb előnye, hogy akárki elkezdheti velük a testmozgást. Az is lehet, hogy még csak tervezgeted az edzést. Ha viszont már próbáltál is különböző edzéseket vagy gépeket, akkor pontosan tudod, hogy milyen fárasztó egy kiadós futás vagy egy hosszú biciklis edzés. Ez különösen igaz akkor, ha esetleg nagyobb túlsúllyal vagy gyengébb fizikummal rendelkezel.

Mindkét esetben tökéletes megoldás lehet egy vibrációs tréner, hiszen a kezdeti edzések meglepően könnyűek lesznek és fokozatosan tudod majd növelni a nehézségi szinteket. Néhány hónap múlva pedig már láthatod is az eredményeket.

Masszív kialakítás, stílusos külső

Ez a vibrációs masina szuper felépítéssel rendelkezik. A maximális biztonságot az alul található tapadókorongok és a csúszásbiztos felület adják meg. Emellett érdemes még megemlíteni a több színben elérhető műanyag keretet is, ami szemet gyönyörködtető külsőt kölcsönöz a gépnek. Elég csak ránézned és már meg is jön a kedved az edzéshez!

Számtalan elérhető gyakorlat

Bár a többi vibrációs trénerhez képest a felület valamivel kisebb, mégis rengeteg gyakorlatot végezhetsz majd. A rezgő lemezen elférsz ülve, fekve vagy állva egyaránt. Így aztán nem jelent majd gondot sem a lótuszülés, sem a guggolás.

Sőt, a repertoárt tovább bővítheted a mellékelt gumikötelek használatával, amik segítenek a felsőtest és a karok formálásban.

Egyszerű irányítás

A Timeless Tools vibrációs tréner rendelkezik az összes szükséges beállítással, amikkel a saját erőnlétedhez igazíthatod az edzés intenzitását. Megadhatod a rezgések frekvenciáját és az időtartamot is.

Hogy ne kelljen edzés közben mindig lehajolnod a kijelzőhöz, ezért a csomagban találsz egy remekül kézreálló távirányítót is.

Kedvező ár

A vibrációs trénerek sokszor akár súlyos százezrekbe is kerülhetnek, azonban ez a gép ennél jóval olcsóbban elérhető. Emiatt jó szívvel tudom ajánlani kezdők számára is, akik csak most kóstolnának bele a vibrációs tréning világába.

Összegzés

Véleményem szerint a Timeless Tools vibrációs trénere egy korrekt kis gép, ami alacsony áron nyújt magas funkcionalitást. Stabil, biztonságos és stílusos kialakítással rendelkezik, az edzőfelület pedig elég nagy ahhoz, hogy az összes nagyobb gyakorlat típust elvégezhesd rajta. Az pedig külön előny, hogy használaton kívül akár az ágy alatt is elférhet.

Timeless Tools vibrációs tréner vibrációs tréner összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Kedvező ár
  •  Stabil kialakítás
  •  Távirányító
  •  Többféle edzési lehetőség

Hátrányok:

  •  Valamivel kisebb edzőfelület

További vibrációs tréner tesztek