Wonder Core Rock-N-Fit vibrációs tréner teszt

Wonder Core Rock-N-Fit vibrációs tréner
Wonder Core Rock-N-Fit vibrációs tréner

A sokoldalú edzés királya

  •  Szuper változatos edzési lehetőségek
  •  Kezdők és haladók számára egyaránt tökéletes
  •  Személyre szabható edzések
  •  Könnyű irányítás a távirányító segítségével
Aktuális ár

Wonder Core Rock-N-Fit vibrációs tréner vibrációs tréner - részletes információk
Márka Wonder Core
Típus Mini vibrációs tréner
Amplitúdó ?
Rezgési sebesség ?
Teherbírás ?

A vibrációs trénerek kialakításukból adódóan számos különböző gyakorlatot tesznek lehetővé. A Wonder Core azonban még ennél is tovább emelte a tétet és létrehozott egy igazi multifunkciós masinát. Lássuk, hogy mit is tud a kicsike!

Természetesen elérhető az alap vibrációs készülék, ami nem sokban tér el a többi hasonló géptől. Egy stabil talppal és csúszásmentes állófelülettel rendelkező cuccról van szó. A rezgés intenzitása 3 fokozaton, sebessége pedig 20 fokozaton állítható. Emellett elérhető 5 különböző gyári program, amik kielégítik a legtöbb felhasználói igényt. Szóval más gépekhez hasonlóan tényleg maximálisan személyre szabhatod az edzésedet, amibe további variációkat vihetsz a különböző gyakorlatok segítségével. 

Ennél viszont még többet nyújt majd a Wonder Core Rock-N-Fit. Egy kényelmes, mesh anyaggal párnázott ülés is található a csomagban. Ezt biztonságos csavarral tudod rögzíteni a készülékhez. Így további gyakorlatokat végezhetsz akár ülő, fekvő vagy álló pozícióban is. Ezek főként a felsőtestet és a hasizmot fogják megcélozni. Emellett megtalálhatóak még a gyakran látott gumiszalagok is, amik a karok átmozgatásához, erősítéséhez és formázásához jelentenek tökéletes megoldást. 

Érdemes még kiemelni, hogy a csomagban található egy távirányító, ami kényelmes használatot tesz lehetővé. Nem kell majd lehajolgatnod edzés közben az irányító pulthoz, helyett gyakorlatok közben is szabályozhatod majd a sebességet. 

Ha szeretnéd igazán kimaxolni a vibrációs tréneres edzést, akkor ezt a masinát neked találták ki. Kezdőtől haladó szintig tökéletes választás lehet, amivel gyakorlatilag az egész testedet átmozgathatod majd. 

Wonder Core Rock-N-Fit vibrációs tréner vibrációs tréner összesítő vélemény

Előnyök:

  •  Szuper változatos edzési lehetőségek
  •  Kezdők és haladók számára egyaránt tökéletes
  •  Személyre szabható edzések
  •  Könnyű irányítás a távirányító segítségével

Hátrányok:

  •  Mini trénerhez képest valamivel magasabb ár

További vibrációs tréner tesztek