Vibro Shaper vibrációs tréner teszt

Vibro Shaper vibrációs tréner
Vibro Shaper vibrációs tréner

Kiváló minőség és ár

 •  Nagyméretű edzőfelület
 •  Stílusos megjelenés
 •  Korrekt ár-érték arány
 •  Stabil kialakítás
 •  Számos elérhető gyakorlat
Aktuális ár
Jó minőségű fitnesz gépet keresel, amivel könnyedén edzhetsz az otthonod kényelméből? Ne keress tovább, inkább nézd meg a Vibro Shaper masináját!

Vibro Shaper vibrációs tréner vibrációs tréner - részletes információk
Márka Mediashop
Típus Mini vibrációs gép
Amplitúdó
Rezgési sebesség
Teherbírás 100 kg

Leadott kilók a vibráció erejével

A vibrációs trénerek legnagyobb előnye, hogy viszonylag kis erőbefektetéssel érhetsz el eredményeket. Természetesen ez sem csodaszer, azonban ha most kezdesz bele az edzésbe, akkor jelentősen megkönnyítheti az első lépéseket.

Ezek a gépek akár jelentős túlsúly vagy gyengébb fizikum mellett is nyugodtan használhatóak, de akár a haladó sportolók számára is kitűnő kiegészítő edzést biztosíthatnak.

Helyezkedj el a vibrációs tréneren és már kezdődhet is az edzés!

Könnyedén használható vibrációs lemez

A Vibro Shaper masinája egy igazán méretes lapos felsőrésszel rendelkezik, ami számtalan különböző gyakorlatot és pozíciót tesz lehetővé. Álló, ülő vagy akár fekvő gyakorlatok is elérhetőek. Ennek köszönhetően az egész testedet átmozgathatod, amikor pedig már jobban belejössz, akkor akár komolyabb edzésekhez is felhasználhatod a gépet.

A csomagban találsz még gumiköteleket is, amikkel a felső testet mozgathatod át, így aztán tényleg teljeskörű edzésben lehet részed és közelebb kerülhetsz a megálmodott alakodhoz.

Maximális kontroll

A készülék számos különböző beállítással rendelkezik, amikkel teljesen személyre szabhatod az edzésedet. Állíthatod az edzés időtartamát, a rezgések intenzitását vagy választhatsz az előre megadott programok közül is.

Természetesen nem maradhat el a távirányító sem, aminek köszönhetően nem kell majd edzés közben lehajolnod az irányítópulthoz.

Biztonságos kialakítás

A Vibro Shaper rendelkezik az elengedhetetlen tapadókorongokkal, a felülete pedig csúszásmentes gumival borított. Így aztán stabilan tart majd edzés közben, ami különösen fontos lehet idősebb felhasználók esetén.

Stílusos külső, könnyű tárolás

Az otthoni edzés egyik sarokköve a motiváció. Ebben nagy segítséget jelenthet egy olyan készülék, amire szívesen nézel rá, amire szívesen állsz rá. Ez a gép pont ilyen, hiszen egyedi és stílusos forma- és színvilággal rendelkezik.

A kisebb méretet én előnyként sorolnám fel, hiszen a tárolása egyszerű, elfér bármelyik szekrényben vagy akár az ágy alatt is.

Összegzés

Mindent összevetve én úgy gondolom, hogy a Vibro Shaper vibrációs tréner egy remek választás lehet kezdők számára. Egyszerű gyakorlatokat tesz lehetővé, amikkel néhány hónapon belül már érezheted is a testedben bekövetkezett változást.

Az ár érték aránnyal is teljesen elégedett vagyok, így aztán jó szívvel tudom ajánlani ezt a gépet.

Vibro Shaper vibrációs tréner vibrációs tréner összesítő vélemény

Előnyök:

 •  Nagyméretű edzőfelület
 •  Stílusos megjelenés
 •  Korrekt ár-érték arány
 •  Stabil kialakítás
 •  Számos elérhető gyakorlat

Hátrányok:

 •  Valamivel alacsonyabb, 100 kilogrammos teherbírás

További vibrációs tréner tesztek