Megszűnt az MXonline.hu

Kedves rajongó! Megszűnt a 2018-ban indított motoros portál, az MXonline.hu. Hogy mentsük a menthetőt, az oldal nem szűnt meg teljesen a legnépszerűbb és egyben leghasznosabb tartalmakat átköltöztettük az új tulajdonos egy másik oldalára, a ralf.hu -ra.

A korábbi MXonline.hu -s tartalmak közül a termékajánlók és vásárlási útmutatók maradtak meg, ezek azok, melyek hosszabb távon is kiállják az idő próbáját. Az egyéb tartalmak nem kerülnek átemelésre, nem illeszkednek kellőképpen a ralf.hu profiljába.

A Facebook-on továbbra is elérhető az MXonline.hu oldal ( ami független a 2018-ban indult MXonline.hu -tól ).

Vásárlási útmutatók motoros cuccokhoz

Akár kezdő, akár profi motoros vagy, ezek a vásárlási útmutatók segítenek eligazodni a leggyakoribb motoros felszerelések közt. Tudd meg hogyan érdemes választani, melyik márkát vagy terméket ajánljuk

Bukósisak – a legfontosabb motoros védőfelszerelés

A bukósisak egyértelműen az a felszerelés, ami nélkül nem érdemes felülnöd sem a motorodra.

A különféle motorozási stílusokhoz különféle sisakokat gyártanak. Ebben az útmutatóban mindegyikhez találsz megfelelő terméket – egy átfogó vásárlási útmutató keretein belül.

Motoros kabát– biztos életérzéshez

A motoros stílus és megjelenés nagyon hangsúlyos darabja lehet egy menő motoros dzseki vagy kabát. De nem szabad hagynod, hogy elvakítson a látvány, ennél a kiegészítőnél is a legfontosabb szempont a védelem. Ismerd meg a fontos választási szempontokat.

Motoros kesztyű – védelem és kényelem

Az ember keze egy nagyon sérülékeny szerv, ezért kiemelten fontos a megfelelő védelméről gondoskodni. Tudj meg mindent a motoros kesztyűkről, hogy biztosan megtaláld a megfelelő terméket.

Motoros csizma – stílus és biztonság

A többi motoros védőfelszereléssel ellentétben gyakran a csizmát magán hagyja az ember a járműről való leszálás után is. Ezért nem csak biztonság a fontos szempont, hanem a megjelenés is.

Írásunkban megtalálod a legmenőbb termékeket és mire érdemes figyelni vásárláskor.

Mi az a ralf.hu? És mit keres itt az MXonline?

A ralf.hu egy olyan fogyasztói vásárlást segítő weboldal, ami 2017 óta a téma legismertebb weboldala. Bár a motorokhoz kevés közük volt ( eddig ), de igen hasznos és részletes vásárlási útmutatókkal és termék toplistákkal segítettek eligazodni a fogyasztóknak. Írásaik olyan hétköznapi termékekben nyújtanak segítséget, mint a porszívók, laptopok vagy mosógépek.

Ralf technikai sportokkal való kötődése sem légből kapott, hiszen számos otthoni fitnesz gépet teszteltek és ajánlottak az oldal látogatóinak. Ilyen népszerű sportszerek pl. a futópadok, vibrációs trénerek.

A két oldal egyesüléséhez minden adott volt, hiszen hasonló szerkesztési elvek és értékek vezérelték a fejlesztést. Így remélhetőleg jó helyen, jó kezekben lesz.

Továbbra is MXonline: Facebook-on!

Csak az MXonline.hu weboldal szűnt meg, a legújabb motoros híreket az MXonline.hu Facebook csatornán továbbra is eléred. Kövesd az MXonline -t a legfrissebb tartalmakért.

Ezekben a témákban is találsz vásárlási útmutatókat